Influence of the Differents Wine Making Processes on the Phenol Contents and Antioxidant Capasities of Kalecik Karası Wines (Turkish with English Abstract)
Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi. (2004). Gıda, 29(6).
AMA
Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi. The Journal of Food. December 2004;29(6).
Chicago
“Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi Ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi”. Gıda 29, no. 6 (December 2004).
EndNote
(December 1, 2004) Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi. Gıda 29 6
IEEE
“Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi”, The Journal of Food, vol. 29, no. 6, 2004.
ISNAD
“Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi Ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi”. Gıda 29/6 (December 2004).
JAMA
Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi. The Journal of Food. 2004;29.
MLA
“Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi Ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi”. Gıda, vol. 29, no. 6, 2004.
Vancouver
Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi. The Journal of Food. 2004;29(6).