BibTex RIS Cite

Influence of the Differents Wine Making Processes on the Phenol Contents and Antioxidant Capasities of Kalecik Karası Wines (Turkish with English Abstract)

Year 2004, Volume: 29 Issue: 6, - , 01.12.2004

Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi

Year 2004, Volume: 29 Issue: 6, - , 01.12.2004
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Publication Date December 1, 2004
Published in Issue Year 2004 Volume: 29 Issue: 6

Cite

APA Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi. (2004). Gıda, 29(6).
AMA Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi. The Journal of Food. December 2004;29(6).
Chicago “Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi Ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi”. Gıda 29, no. 6 (December 2004).
EndNote (December 1, 2004) Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi. Gıda 29 6
IEEE “Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi”, The Journal of Food, vol. 29, no. 6, 2004.
ISNAD “Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi Ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi”. Gıda 29/6 (December 2004).
JAMA Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi. The Journal of Food. 2004;29.
MLA “Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi Ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi”. Gıda, vol. 29, no. 6, 2004.
Vancouver Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi. The Journal of Food. 2004;29(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/