English
Turkish
English
Admin Panel
User Panel
Coordinator of Scientific Publishing Panel
My Journals
My Research
My Followers
Profile
Logout
Login
The Journal of Food
Volume: 29 Issue: 6,
12/1/04
Year: 2004
Articles
Add To My Library
×
Add To My Library
×
1. Fitik Asit ve Beslenmeye Etkisi
Add To My Library
×
Add To My Library
×
2. Keçi Sütü ve İnsan Beslenmesindeki Önemi
Add To My Library
×
Add To My Library
×
3. Maya Ekstraktı Üretimi
Add To My Library
×
Add To My Library
×
4. Probiyotikler: Tanımı, Etki Mekanizması, Seçim ve Güvenilirlik Kriterleri
Add To My Library
×
Add To My Library
×
5. Zeytin Yağlarında Atomik Absorbsiyon Spektrometresi ile Yapılan Bazı Metal Analizleri ve Sorunlar
Add To My Library
×
Add To My Library
×
6. Yağsız Soya Ununun Vanilyalı Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi
Add To My Library
×
Add To My Library
×
7. Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi
Add To My Library
×
Add To My Library
×
8. Konvansiyonel Entegre ve Organik Yöntemlerle Yetiştirilen Greyfurt (Citrus Paradisi) Meyvesinin Bazı Kimyasal Özellikleri
Add To My Library
×
Add To My Library
×
9. Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı
Add To My Library
×
Add To My Library
×
10. Goat Milk and Its Importance in Human Nutrition (Turkish with English Abstract)
Archive
Volume: 29 Issue: 4 ,
8/1/04
Volume: 29 Issue: 5 ,
10/1/04
Volume: 29 Issue: 6 ,
12/1/04
Volume: 30 Issue: 1 ,
2/1/05
Volume: 30 Issue: 2 ,
4/1/05