Volume: 9 Issue: 1 , 3/1/12

Year: 2012

Other

 

2. Türkiye’de Soya Üretiminin Ekonometrik Analizi

 

4. Edirne Ilinde Kırmızı Et Tüketim Tercihlerinin Incelenmesi

 

5. Türkiye’de Satışa Sunulan Çikolataların Yağ Oranları ve Yağ Asit Bileşimlerinin İncelenmesi

Research Article

Research Article

1. Farklı Önişlemlerin ve Vakum Kurutma Yönteminin Domatesin Kuruma Karakteristikleri ve Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi

Research Article

3. Yeşil Çatılar (Ankara Ankamall Alışveriş Merkezi Yeşil Çatı Proje Önerisi)

Research Article

4. İki Farklı Yaşta Besiye Alınan Esmer Tosunlarda Probiyotik- Enzim Uygulamasının Besi Performansı ve Yemden Yararlanma Özelliklerine Etkisi

Research Article

5. Truva (Kumkale) Topraklarında Alınabilir Çinkonun Yersel ve Zamansal Değişimi