Volume: 6 Issue: 5, 12/1/17

Year: 2017

Research Article

 

2. Tur Operatörlerinde Yeşil Uygulamalar: Yeşil Tur Operatörü Ödülü

 

3. Gastronomi TV Programı Kaynaklı Turizm: Gaziantep Örneği

 

4. Yerli ve Yabancı Turistlerin Sinop’un Kültür Turizmi Çekiciliklerine ve Altyapısına İlişkin Algıları

 

5. Bişkek'teki Otel Çalışanlarının Kültürlerarası İletişim Kaygıları

 

7. Türk Cumhuriyetlerinden Gelen Öğrencilerin Türk Mutfağı Hakkındaki Görüşlerinin Belirlenmesi

 

9. OTEL PERFORMANSLARININ TÜKETİCİLER TARAFINDAN OLUŞTURULAN SEYAHAT 2.0 YORUMLARI ARACILIĞIYLA DEĞERLENDİRİLMESİ: KIRGIZİSTAN UYGULAMASI

 

10. Türk Dünyası Ülkelerinde Online Yemek Satış Siteleri Üzerine Bir Araştırma

 

11. Konaklama İşletmelerine Yönelik Seyahat Sitelerinde Yer Alan Şikayetler Üzerine Bir İnceleme: Bişkek Örneği

 

13. ÖĞRENCİLERİN GİRİŞİMCİLİK KARİYER SEÇİMİ NİYETLERİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER

MANAS Journal of Social Studies