BibTex RIS Cite

Kırmızı Biber Üzerine Bir Çalışma ve Değerlendirmeler

Year 2013, Lokman Hekim Journal 2013; Supplement, 13 - 13, 01.09.2013

Abstract

Kırmızı biber, acı ve uyarıcı etkisi nedeniyle baharatlar içinde önemli bir yer alır. Bu çalışmada yüzyıllardır baharat olarak birçok ülkede ve ülkemizde tüketilen kırmızı biberin sağlık üzerine etkileri incelenmiştir. Diğer taraftan medyada geniş bir şekilde yer alan zayıflatıcı etkisine de değinilecektir

A Study on Red Pepper and Appreciations

Year 2013, Lokman Hekim Journal 2013; Supplement, 13 - 13, 01.09.2013

Abstract

Red pepper is one of the most important spices by having pungency and stimulant effects on flavor. In this paper, red pepper has been investigated from the point of effects on health in our country and also other countries as a spice for the centuries. On the otherhand its weakening effect of will be mentioned nowadays in newspapers, TV and internet

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Research Article
Authors

Öztan Usmanbaş This is me

Publication Date September 1, 2013
Published in Issue Year 2013 Lokman Hekim Journal 2013; Supplement

Cite

APA Usmanbaş, Ö. (2013). Kırmızı Biber Üzerine Bir Çalışma ve Değerlendirmeler. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi Ve Folklorik Tıp Dergisi13-13.
AMA Usmanbaş Ö. Kırmızı Biber Üzerine Bir Çalışma ve Değerlendirmeler. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi ve Folklorik Tıp Dergisi. Published online September 1, 2013:13-13.
Chicago Usmanbaş, Öztan. “Kırmızı Biber Üzerine Bir Çalışma Ve Değerlendirmeler”. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi Ve Folklorik Tıp Dergisi, September (September 2013), 13-13.
EndNote Usmanbaş Ö (September 1, 2013) Kırmızı Biber Üzerine Bir Çalışma ve Değerlendirmeler. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi ve Folklorik Tıp Dergisi 13–13.
IEEE Ö. Usmanbaş, “Kırmızı Biber Üzerine Bir Çalışma ve Değerlendirmeler”, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi ve Folklorik Tıp Dergisi, pp. 13–13, September 2013.
ISNAD Usmanbaş, Öztan. “Kırmızı Biber Üzerine Bir Çalışma Ve Değerlendirmeler”. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi ve Folklorik Tıp Dergisi. September 2013. 13-13.
JAMA Usmanbaş Ö. Kırmızı Biber Üzerine Bir Çalışma ve Değerlendirmeler. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi ve Folklorik Tıp Dergisi. 2013;:13–13.
MLA Usmanbaş, Öztan. “Kırmızı Biber Üzerine Bir Çalışma Ve Değerlendirmeler”. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi Ve Folklorik Tıp Dergisi, 2013, pp. 13-13.
Vancouver Usmanbaş Ö. Kırmızı Biber Üzerine Bir Çalışma ve Değerlendirmeler. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi ve Folklorik Tıp Dergisi. 2013:13-.

                                                                                                                                  Creative Commons Lisansı                        
                                                                  This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.

  

                                    Periodical scientific publication of Mersin University School of Medicine. Can not be cited without referenceResponsibility of the articles belong to the authors

  Cover

Ayşegül Tuğuz

from composition of İlter Uzel named Dioscorides and his Student

Address

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Çiftlikköy Kampüsü

Yenişehir / Mersin