Perishable food products supply chain management optimization
This study involved a comprehensive review of academic articles on perishable food products published between 2012 and 2022. The classification of the products throughout the evaluation procedure took into account the supply, manufacture, processing, storage, and consumption locations. General analyses were conducted on the articles reviewed within the purview of the study, including the distribution of the articles in terms of time, geography, index information, and citation data. The scope of the study in perishable supply chain management, the methodologies, and the objective function were classified for the pertinent articles in the detailed analysis. This study is distinct from other literature reviews in that it divides research on perishable food goods into categories based on the supply chain impact area.
Perishable food products supply chain management optimization
Bu çalışma, 2012 ile 2022 yılları arasında çabuk bozulan gıda ürünleri hakkında yayınlanan akademik makalelerin kapsamlı bir incelemesini içermektedir. Değerlendirme prosedürü boyunca ürünlerin sınıflandırılmasında tedarik, üretim, işleme, depolama ve tüketim yerleri dikkate alınmıştır. Çalışma kapsamında incelenen makaleler üzerinde, makalelerin zaman, coğrafya, indeks bilgileri ve atıf verilerine göre dağılımlarını içeren genel analizler yapılmıştır. Bozulabilir tedarik zinciri yönetiminde çalışmanın kapsamı, metodolojileri ve amaç fonksiyonu, detaylı analizde ilgili maddeler için sınıflandırılmıştır. Bu çalışma, çabuk bozulan gıda ürünleriyle ilgili araştırmaları tedarik zinciri etki alanına göre kategorilere ayırması bakımından diğer literatür incelemelerinden farklıdır.
Birincil Dil | İngilizce |
---|---|
Konular | Ziraat Mühendisliği |
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar | |
Erken Görünüm Tarihi | 31 Mayıs 2023 |
Yayımlanma Tarihi | 30 Mayıs 2023 |
Gönderilme Tarihi | 24 Ocak 2023 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 2023 Cilt: 5 Sayı: 2 |