BibTex RIS Kaynak Göster

Analysis of Publications from Turkey in Food Science and Technology

Yıl 2015, Cilt: 13 Sayı: 4, 360 - 363, 01.12.2015

Öz

InCites is an important database which predicates research quality measurement on performance of scientific publications based on data of the Web of Science. In this study, the data retrieved from InCites are analyzed, and the aim of the study is to evaluate the publications in the field of Food Science and Technology from Turkey in the light of the data from the Web of Science

Kaynakça

  • INCites, http://incites.isiknowledge.com/ Erişim Tarihi: Aralık 2015.

Gıda Bilimi ve Teknolojisi Alanındaki Türkiye Adresli Yayınların Analizi

Yıl 2015, Cilt: 13 Sayı: 4, 360 - 363, 01.12.2015

Öz

Araştırma kalitesini ölçmede Web of Science verilerine dayanılarak oluşturulan bilimsel yayınlardaki performansı esas alan InCites, önemli bir veri tabanıdır. InCites’dan elde edilen verilerin analiz edildiği bu çalışmada amaç, Web of Science kapsamında yer alan Türkiye adresli gıda bilimi ve teknolojisi alanıyla ilgili yayınların çeşitli açılardan incelenmesidir

Kaynakça

  • INCites, http://incites.isiknowledge.com/ Erişim Tarihi: Aralık 2015.
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yazarlar

Ramazan Gökbunar Bu kişi benim

Şakir Sarıçay Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 2015
Yayımlandığı Sayı Yıl 2015 Cilt: 13 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Gökbunar, R., & Sarıçay, Ş. (2015). Gıda Bilimi ve Teknolojisi Alanındaki Türkiye Adresli Yayınların Analizi. Akademik Gıda, 13(4), 360-363.
AMA Gökbunar R, Sarıçay Ş. Gıda Bilimi ve Teknolojisi Alanındaki Türkiye Adresli Yayınların Analizi. Akademik Gıda. Aralık 2015;13(4):360-363.
Chicago Gökbunar, Ramazan, ve Şakir Sarıçay. “Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Alanındaki Türkiye Adresli Yayınların Analizi”. Akademik Gıda 13, sy. 4 (Aralık 2015): 360-63.
EndNote Gökbunar R, Sarıçay Ş (01 Aralık 2015) Gıda Bilimi ve Teknolojisi Alanındaki Türkiye Adresli Yayınların Analizi. Akademik Gıda 13 4 360–363.
IEEE R. Gökbunar ve Ş. Sarıçay, “Gıda Bilimi ve Teknolojisi Alanındaki Türkiye Adresli Yayınların Analizi”, Akademik Gıda, c. 13, sy. 4, ss. 360–363, 2015.
ISNAD Gökbunar, Ramazan - Sarıçay, Şakir. “Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Alanındaki Türkiye Adresli Yayınların Analizi”. Akademik Gıda 13/4 (Aralık 2015), 360-363.
JAMA Gökbunar R, Sarıçay Ş. Gıda Bilimi ve Teknolojisi Alanındaki Türkiye Adresli Yayınların Analizi. Akademik Gıda. 2015;13:360–363.
MLA Gökbunar, Ramazan ve Şakir Sarıçay. “Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Alanındaki Türkiye Adresli Yayınların Analizi”. Akademik Gıda, c. 13, sy. 4, 2015, ss. 360-3.
Vancouver Gökbunar R, Sarıçay Ş. Gıda Bilimi ve Teknolojisi Alanındaki Türkiye Adresli Yayınların Analizi. Akademik Gıda. 2015;13(4):360-3.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).