BibTex RIS Kaynak Göster

Akademik Gıda Dergisi Yazım Kuralları

Yıl 2012, Cilt: 10 Sayı: 4, 0 - 0, 01.12.2012

Öz

GİRİŞ vb. 10 punto Arial ve koyu olarak büyük harflerle yazılmalı, başlıktan sonra bir satır boşluk bırakılarak metine geçilmelidir. Alt başlıklarda ilk harfler büyük, 10 punto Arial ve koyu yazı karakteri kullanılmalıdır. ÖZET’in altına bir satır boşluk bırakıldıktan sonra en fazla 5 adet Anahtar Kelime konmalıdır. Anahtar Kelimelerden sonra bir satır boşluk bırakılarak İngilizce başlık ve altına ABSTRACT ve

Akademik Gıda Dergisi Yazım Kuralları

Yıl 2012, Cilt: 10 Sayı: 4, 0 - 0, 01.12.2012

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Writing Rules
Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 2012
Yayımlandığı Sayı Yıl 2012 Cilt: 10 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Akademik Gıda Dergisi Yazım Kuralları. (2012). Akademik Gıda, 10(4).
AMA Akademik Gıda Dergisi Yazım Kuralları. Akademik Gıda. Aralık 2012;10(4).
Chicago “Akademik Gıda Dergisi Yazım Kuralları”. Akademik Gıda 10, sy. 4 (Aralık 2012).
EndNote (01 Aralık 2012) Akademik Gıda Dergisi Yazım Kuralları. Akademik Gıda 10 4
IEEE “Akademik Gıda Dergisi Yazım Kuralları”, Akademik Gıda, c. 10, sy. 4, 2012.
ISNAD “Akademik Gıda Dergisi Yazım Kuralları”. Akademik Gıda 10/4 (Aralık 2012).
JAMA Akademik Gıda Dergisi Yazım Kuralları. Akademik Gıda. 2012;10.
MLA “Akademik Gıda Dergisi Yazım Kuralları”. Akademik Gıda, c. 10, sy. 4, 2012.
Vancouver Akademik Gıda Dergisi Yazım Kuralları. Akademik Gıda. 2012;10(4).

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).