Cilt: 10 Sayı: 4, 1.12.2012

Yıl: 2012

Research Article

 

2. Effect of Lentil Flour Addition on Physical and Sensory Properties of Stirred Yoghurt

 

3. Effect of Lentil Flour Addition on Physical and Sensory Properties of Stirred Yoghurt

 

4. Nitrate and Nitrite Contents of Baby Foods

 

5. Shelf Life of Anchovy Engraulis engrasicholus, L.1758 Patties Stored at 4°C

 

6. Afyonkarahisar’da Satılan Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi

 

7. Liyofilizasyonda Kullanılan Farklı Kriyoprotektantların Salmonella typhimurium Üzerine Etkisi

 

8. Ticari Çilek, Kayısı ve Vişne Reçellerinin Özellikleri

 

10. Üniversite Öğrencileri Arasında Günlük İyot Alımı ve Bilinci

 

11. Production and Quality Characteristics of “Doogh”

 

17. Keten Tohumunun Yapısındaki Fenolik Bileşikler

 

19. 2012’nin Ardından

Collection

 

13. Bazı Bitkisel Liflerin Gıda Emülsiyonları Üzerine Etkileri

 

14. Probiyotik Bakterilerin Düşük Sıcaklık Stresine Adaptasyonu

 

16. Teknolojik Açıdan Süt Ürünlerinde Laktoz Dönüşümleri ve İntoleransı

 

18. Gram-Pozitif Bakteriyosinlerin Genel Özellikleri ve Güncel Sınıflandırılması

Writing Rules

 

1. Akademik Gıda Dergisi Yazım Kuralları

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

Akademik Gıda has been published by Sidas Medya Ltd. Sti. (Sidas Media Agency Advertisement Consultation Ltd.) since 2003.