Cilt: 10 Sayı: 2, 1.06.2012

Yıl: 2012

Research Article

 

2. Effects of Damaged Starch on Physicochemical Properties of Wheat Flour and its Bread Making Potential

 

3. Domates Püreli Kaşar Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi

 

4. Effect of Different Stabilizers, Emulsifiers and Storage Time on Some Properties of Ice Cream

Konferans Bildirisi

5. Farklı Lokum Çeşitlerinin Depolama Süresince Fiziksel, Kimyasal, Dokusal ve Duyusal Özelliklerindeki Değişimler

 

6. Liyofilizasyonun Karadut Morus nigra Kurutmadaki Potansiyelinin Belirlenmesi

 

10. Decontamination Techniques of Pesticide Residues before Food Processing or Consumption

 

12. Gıda İşleme ve Depolamanın Karotenoidler Üzerine Etkisi

 

13. Gıda Güvenliği Açısından Endokrin Sistem Bozucu Pestisitler

 

15. Buğdaydaki Gluten Proteinleri: Gliadin

 

18. Et Ürünlerinde Nitrat-Nitrit Kullanımının Azaltılmasında Bitkisel Kaynakların Kullanım Olanakları

Collection

 

11. Et ve Et Ürünlerinde Antioksidan Kullanımındaki Güncel Gelişmeler

 

16. Yoğurt Çeşitleri, Yoğurtlarda Görülen Bazı Kusurlar ve Çözüm Önerileri

 

17. Su Ürünleri Kurutma Teknolojisi

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

Akademik Gıda has been published by Sidas Medya Ltd. Sti. (Sidas Media Agency Advertisement Consultation Ltd.) since 2003.