Cilt: 10 Sayı: 1, 1.03.2012

Yıl: 2012

Research Article

Konferans Bildirisi

1. Frying Oil Refreshing Capacity of a New Adsorbent Mixture

 

2. Evaluating Food Quality Attributes in Table and Delivery Services in Fast Food Operations

 

8. Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Salamura Otların Bazı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri

 

9. Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar Hakkında Tüketici Bilgisi ve Tercihi

 

11. Turşu Üretiminde Laktik Asit Bakterilerinin Önemi

 

18. Pestisitlerin Önemi ve Ekosisteme Etkileri

Translation

 

19. Sağlıklı Tarım, Sağlıklı Beslenme ve Sağlıklı İnsan İçin Eylem Planı

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).