Cilt: 10 Sayı: 1, 1.03.2012

Yıl: 2012

Research Article

Konferans Bildirisi

1. Frying Oil Refreshing Capacity of a New Adsorbent Mixture

 

2. Evaluating Food Quality Attributes in Table and Delivery Services in Fast Food Operations

 

3. Salt Diffusion in Rainbow Trout Oncorhynchus mykiss

 

4. Testing Methods for Mulberry Pekmez Adulterated with Different Sugar Syrups

 

6. Mankozeb Kalıntılarının Domates Matrisinde GC-MS Kullanılarak Tanımlanması

 

8. Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Salamura Otların Bazı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri

 

9. Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar Hakkında Tüketici Bilgisi ve Tercihi

Konferans Bildirisi

10. Use of Edible Films Containing Plant and Spice Essential Oils with Fungistatic and Fungicidal Effects in Foods

 

11. Turşu Üretiminde Laktik Asit Bakterilerinin Önemi

 

12. Zeytinyağının Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Yararları

 

14. Propiyonik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanımlanması

 

16. Yağ Asitlerinin Sağlık ve Beslenme Üzerine Etkilerine Genel Bir Bakış

 

17. İnek Sütü Alerjenleri ve Kontrol Yöntemleri

 

18. Pestisitlerin Önemi ve Ekosisteme Etkileri

Translation

 

19. Sağlıklı Tarım, Sağlıklı Beslenme ve Sağlıklı İnsan İçin Eylem Planı

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

Akademik Gıda has been published by Sidas Medya Ltd. Sti. (Sidas Media Agency Advertisement Consultation Ltd.) since 2003.