Cilt: 11 Sayı: 1, 1.03.2013

Yıl: 2013

Research Article

 

4. Köfte Örneklerinin Farklı Son Sıcaklıklara Ohmik Yöntemle Pişirme Etkinliğinin İncelenmesi

 

5. Domates Suyu Üretiminde Ilımlı Elektrik Uygulaması: 1. İşlem Koşullarının Optimizasyonu

 

7. Tokat Yöresinde Üretilen Çalma Pekmezin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri

Collection

 

11. İçme Suları ve Gıdalarda Perklorat Kontaminasyonu

 

13. Probiyotiklerin Atopik Dermatit Üzerine Etkisi

 

14. Probiyotik Mikrororganizmaların Mikroenkapsülasyonu

 

15. Gıda Bağımlılığı

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).