avatar
Hülya Çakmak Doç. HİTİT ÜNİVERSİTESİ
Yayın 13 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 11 TR Dizin Atıf 15
13 Yayın
10 Hakemlik
11 CrossRef Atıf
15 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Nanoteknoloji Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Teknolojileri Temel Gıda İşlemleri

Kurum

HİTİT ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

302

0

664

Foam-mat Drying of Carrot Juice and Thin Layer Modeling of Drying
Yazarlar: Hülya Çakmak , Vasfiye Hazal Özyurt
DOI: 10.17350/HJSE19030000248
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 482

0

482

Gıda Analizlerinde Hasarsız Akustik Yöntemlerin Kullanımı
DOI: 10.46578/humder.812184
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 743

0

743

Reinforcement of Na-Alginate Based Films with Carrot Juice Processing Wastes
Yazarlar: Hulya Cakmak , Fatma Unal
DOI: 10.17350/HJSE19030000189
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 372

0

372

FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ İYİLEŞTİRİLMİŞ 3B GIDA BASIMI: BİR DERLEME
Yazarlar: Hülya Çakmak , Cansu Ekin Gümüş
DOI: 10.46519/ij3dptdi.746389
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2120

0

2120

SÜS ELMASI (MALUS FLORIBUNDA) SUYUNUN KÖPÜK KURUMA DAVRANIŞI VE TOZ ÜRÜNÜN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20010
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 854

0

854

Effects of Water Soluble Materials on W/O Primary Food Emulsion Stability
Yazarlar: Hulya Cakmak , Seher Kumcuoglu, Sebnem Tavman
DOI: 10.17350/HJSE19030000133
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 364

0

364

DAĞ ÇİLEĞİNİN (ARBUTUS UNEDO L.) KURUMA KİNETİĞİNİN İNCELENMESİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Hülya Çakmak , Neslihan Bozdoğan, Gülsüm Merve Turkut, Seher Kumcuoğlu, Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2016 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1254

0

1254

0

1012

Radyo Frekans Sistemi ve Gıda Sanayiindeki Uygulamaları
Yazarlar: Hülya Çakmak , Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2015 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1455

0

1455

Tavuk Etiyle Zenginleştirilmiş Baget Ekmeği Dilimlerinin İnce Tabaka Kurutulması ve Matematiksel Modellemesi (İngilizce)
Yazarlar: Hülya Çakmak , Seher Kumcuoğlu, Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1647

0

1647

Defne yaprağının Laurus nobilis L. Konvansiyonel ve Mikrodalga Fırında İnce Tabaka Kurutulması
Yazarlar: Hulya Cakmak , Seher Kumcuoglu, Sebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2013 , Akademik Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 863

0

863

Yayınlar

MISIR PÜSKÜLÜ TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ GLUTENSİZ ERİŞTE ÜRETİMİ
DOI: 10.21923/jesd.1225197
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 302

1

0

302

Kırık Leblebiden Elde Edilen Unun Glutensiz Erişte Üretiminde Değerlendirilmesi
Yazarlar: Merve Şahin, Eylem Odabaş , Hülya Çakmak
DOI: 10.19113/sdufenbed.1053753
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 664

1

0

664

Foam-mat Drying of Carrot Juice and Thin Layer Modeling of Drying
Yazarlar: Hülya Çakmak , Vasfiye Hazal Özyurt
DOI: 10.17350/HJSE19030000248
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 482

1

0

482

Reinforcement of Na-Alginate Based Films with Carrot Juice Processing Wastes
Yazarlar: Hulya Cakmak , Fatma Unal
DOI: 10.17350/HJSE19030000189
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 372

2

0

372

FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ İYİLEŞTİRİLMİŞ 3B GIDA BASIMI: BİR DERLEME
Yazarlar: Hülya Çakmak , Cansu Ekin Gümüş
DOI: 10.46519/ij3dptdi.746389
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2120

3

0

2120

SÜS ELMASI (MALUS FLORIBUNDA) SUYUNUN KÖPÜK KURUMA DAVRANIŞI VE TOZ ÜRÜNÜN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20010
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 854

2

0

854

Effects of Water Soluble Materials on W/O Primary Food Emulsion Stability
Yazarlar: Hulya Cakmak , Seher Kumcuoglu, Sebnem Tavman
DOI: 10.17350/HJSE19030000133
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 364

1

0

364

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.