Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hülya Çakmak
Doç.
HİTİT ÜNİVERSİTESİ
Yayın
13
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
12
TR Dizin Atıf
17
13
Yayın
10
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
17
TR Dizin Atıf
0000-0002-4936-939X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Nanoteknoloji
Gıda Bilimleri
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Teknolojileri
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
HİTİT ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
MISIR PÜSKÜLÜ TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ GLUTENSİZ ERİŞTE ÜRETİMİ
Yazarlar:
Eylem Odabaş
,
Hülya Çakmak
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.1225197
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
408
0
FAVORİ
408
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırık Leblebiden Elde Edilen Unun Glutensiz Erişte Üretiminde Değerlendirilmesi
Yazarlar: Merve Şahin,
Eylem Odabaş
,
Hülya Çakmak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.1053753
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
817
0
FAVORİ
817
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Foam-mat Drying of Carrot Juice and Thin Layer Modeling of Drying
Yazarlar:
Hülya Çakmak
, Vasfiye Hazal Özyurt
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Hittite Journal of Science and Engineering
DOI: 10.17350/HJSE19030000248
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
589
0
FAVORİ
589
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Analizlerinde Hasarsız Akustik Yöntemlerin Kullanımı
Yazarlar:
Eylem Odabaş
,
Hülya Çakmak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.812184
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
815
0
FAVORİ
815
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Reinforcement of Na-Alginate Based Films with Carrot Juice Processing Wastes
Yazarlar:
Hulya Cakmak
, Fatma Unal
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Hittite Journal of Science and Engineering
DOI: 10.17350/HJSE19030000189
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
469
0
FAVORİ
469
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ İYİLEŞTİRİLMİŞ 3B GIDA BASIMI: BİR DERLEME
Yazarlar:
Hülya Çakmak
, Cansu Ekin Gümüş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of 3D Printing Technologies and Digital Industry
DOI: 10.46519/ij3dptdi.746389
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2461
0
FAVORİ
2461
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜS ELMASI (MALUS FLORIBUNDA) SUYUNUN KÖPÜK KURUMA DAVRANIŞI VE TOZ ÜRÜNÜN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Hülya Çakmak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20010
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
951
0
FAVORİ
951
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Water Soluble Materials on W/O Primary Food Emulsion Stability
Yazarlar:
Hulya Cakmak
, Seher Kumcuoglu, Sebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Hittite Journal of Science and Engineering
DOI: 10.17350/HJSE19030000133
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
428
0
FAVORİ
428
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DAĞ ÇİLEĞİNİN (ARBUTUS UNEDO L.) KURUMA KİNETİĞİNİN İNCELENMESİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Hülya Çakmak
, Neslihan Bozdoğan, Gülsüm Merve Turkut, Seher Kumcuoğlu, Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1359
0
FAVORİ
1359
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Proteince Zenginleştirilmiş İzmir Gevreğinin Kuruma Davranışının İncelenmesi
Yazarlar: Gülsüm Merve Turkut,
Hülya Çakmak
,
Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1065
0
FAVORİ
1065
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Radyo Frekans Sistemi ve Gıda Sanayiindeki Uygulamaları
Yazarlar:
Hülya Çakmak
, Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1587
0
FAVORİ
1587
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tavuk Etiyle Zenginleştirilmiş Baget Ekmeği Dilimlerinin İnce Tabaka Kurutulması ve Matematiksel Modellemesi (İngilizce)
Yazarlar:
Hülya Çakmak
, Seher Kumcuoğlu, Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1693
0
FAVORİ
1693
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Defne yaprağının Laurus nobilis L. Konvansiyonel ve Mikrodalga Fırında İnce Tabaka Kurutulması
Yazarlar:
Hulya Cakmak
, Seher Kumcuoglu, Sebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Akademik Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1016
0
FAVORİ
1016
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Hittite Journal of Science and Engineering
International Journal of 3D Printing Technologies and Digital Industry
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fen ve Mühendislik Dergisi
Food and Health
Gazi University Journal of Science
Gıda
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
International Journal of 3D Printing Technologies and Digital Industry
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Journal of Apitherapy and Nature
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
MISIR PÜSKÜLÜ TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ GLUTENSİZ ERİŞTE ÜRETİMİ
Yazarlar:
Eylem Odabaş
,
Hülya Çakmak
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.1225197
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
408
1
ATIF
0
FAVORİ
408
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırık Leblebiden Elde Edilen Unun Glutensiz Erişte Üretiminde Değerlendirilmesi
Yazarlar: Merve Şahin,
Eylem Odabaş
,
Hülya Çakmak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.1053753
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
817
1
ATIF
0
FAVORİ
817
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Foam-mat Drying of Carrot Juice and Thin Layer Modeling of Drying
Yazarlar:
Hülya Çakmak
, Vasfiye Hazal Özyurt
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Hittite Journal of Science and Engineering
DOI: 10.17350/HJSE19030000248
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
589
1
ATIF
0
FAVORİ
589
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Reinforcement of Na-Alginate Based Films with Carrot Juice Processing Wastes
Yazarlar:
Hulya Cakmak
, Fatma Unal
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Hittite Journal of Science and Engineering
DOI: 10.17350/HJSE19030000189
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
469
2
ATIF
0
FAVORİ
469
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ İYİLEŞTİRİLMİŞ 3B GIDA BASIMI: BİR DERLEME
Yazarlar:
Hülya Çakmak
, Cansu Ekin Gümüş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of 3D Printing Technologies and Digital Industry
DOI: 10.46519/ij3dptdi.746389
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2461
4
ATIF
0
FAVORİ
2461
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜS ELMASI (MALUS FLORIBUNDA) SUYUNUN KÖPÜK KURUMA DAVRANIŞI VE TOZ ÜRÜNÜN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Hülya Çakmak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20010
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
951
2
ATIF
0
FAVORİ
951
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Water Soluble Materials on W/O Primary Food Emulsion Stability
Yazarlar:
Hulya Cakmak
, Seher Kumcuoglu, Sebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Hittite Journal of Science and Engineering
DOI: 10.17350/HJSE19030000133
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
428
1
ATIF
0
FAVORİ
428
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat