Hülya ÇAKMAK Dr. Öğr. Üyesi HİTİT ÜNİVERSİTESİ
Yayın 11 Atıf 0 Hakemlik 8
11 Yayın
0 Atıf
8 Hakemlik
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri Nanoteknoloji Temel İşlemler

Kurum

HİTİT ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Foam-mat Drying of Carrot Juice and Thin Layer Modeling of Drying
Yazarlar: Hülya ÇAKMAK , Vasfiye Hazal ÖZYURT
DOI: 10.17350/HJSE19030000248
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ

0

ATIF

0

FAVORİ
Reinforcement of Na-Alginate Based Films with Carrot Juice Processing Wastes
Yazarlar: Hulya CAKMAK , Fatma UNAL
DOI: 10.17350/HJSE19030000189
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ

0

ATIF

0

FAVORİ
Effects of Water Soluble Materials on W/O Primary Food Emulsion Stability
Yazarlar: Hulya CAKMAK , Seher KUMCUOGLU, Sebnem TAVMAN
DOI: 10.17350/HJSE19030000133
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
DAĞ ÇİLEĞİNİN (ARBUTUS UNEDO L.) KURUMA KİNETİĞİNİN İNCELENMESİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Hülya ÇAKMAK , Neslihan BOZDOĞAN, Gülsüm Merve TURKUT, Seher KUMCUOĞLU, Şebnem TAVMAN
Yayın Bilgisi: 2016 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ

0

ATIF

0

FAVORİ
Defne yaprağının Laurus nobilis L. Konvansiyonel ve Mikrodalga Fırında İnce Tabaka Kurutulması
Yazarlar: Hulya CAKMAK , Seher KUMCUOGLU, Sebnem TAVMAN
Yayın Bilgisi: 2013 , Akademik Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
Radyo Frekans Sistemi ve Gıda Sanayiindeki Uygulamaları
Yazarlar: Hülya ÇAKMAK , Şebnem TAVMAN
Yayın Bilgisi: 2011 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.