avatar
Hülya Çakmak Doç. HİTİT ÜNİVERSİTESİ
Yayın 13 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 15
13 Yayın
10 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
15 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Nanoteknoloji Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Teknolojileri Temel Gıda İşlemleri

Kurum

HİTİT ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

272

0

643

Foam-mat Drying of Carrot Juice and Thin Layer Modeling of Drying
Yazarlar: Hülya Çakmak , Vasfiye Hazal Özyurt
DOI: 10.17350/HJSE19030000248
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 447

0

447

Gıda Analizlerinde Hasarsız Akustik Yöntemlerin Kullanımı
DOI: 10.46578/humder.812184
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 723

0

723

Reinforcement of Na-Alginate Based Films with Carrot Juice Processing Wastes
Yazarlar: Hulya Cakmak , Fatma Unal
DOI: 10.17350/HJSE19030000189
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 349

0

349

FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ İYİLEŞTİRİLMİŞ 3B GIDA BASIMI: BİR DERLEME
Yazarlar: Hülya Çakmak , Cansu Ekin Gümüş
DOI: 10.46519/ij3dptdi.746389
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2039

0

2039

SÜS ELMASI (MALUS FLORIBUNDA) SUYUNUN KÖPÜK KURUMA DAVRANIŞI VE TOZ ÜRÜNÜN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20010
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 829

0

829

Effects of Water Soluble Materials on W/O Primary Food Emulsion Stability
Yazarlar: Hulya Cakmak , Seher Kumcuoglu, Sebnem Tavman
DOI: 10.17350/HJSE19030000133
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 344

0

344

DAĞ ÇİLEĞİNİN (ARBUTUS UNEDO L.) KURUMA KİNETİĞİNİN İNCELENMESİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Hülya Çakmak , Neslihan Bozdoğan, Gülsüm Merve Turkut, Seher Kumcuoğlu, Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2016 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1228

0

1228

0

1000

Radyo Frekans Sistemi ve Gıda Sanayiindeki Uygulamaları
Yazarlar: Hülya Çakmak , Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2015 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1436

0

1436

Tavuk Etiyle Zenginleştirilmiş Baget Ekmeği Dilimlerinin İnce Tabaka Kurutulması ve Matematiksel Modellemesi (İngilizce)
Yazarlar: Hülya Çakmak , Seher Kumcuoğlu, Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1627

0

1627

Defne yaprağının Laurus nobilis L. Konvansiyonel ve Mikrodalga Fırında İnce Tabaka Kurutulması
Yazarlar: Hulya Cakmak , Seher Kumcuoglu, Sebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2013 , Akademik Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 826

0

826

Yayınlar

Kırık Leblebiden Elde Edilen Unun Glutensiz Erişte Üretiminde Değerlendirilmesi
Yazarlar: Merve Şahin, Eylem Odabaş , Hülya Çakmak
DOI: 10.19113/sdufenbed.1053753
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 643

1

0

643

Foam-mat Drying of Carrot Juice and Thin Layer Modeling of Drying
Yazarlar: Hülya Çakmak , Vasfiye Hazal Özyurt
DOI: 10.17350/HJSE19030000248
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 447

1

0

447

Reinforcement of Na-Alginate Based Films with Carrot Juice Processing Wastes
Yazarlar: Hulya Cakmak , Fatma Unal
DOI: 10.17350/HJSE19030000189
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 349

2

0

349

FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ İYİLEŞTİRİLMİŞ 3B GIDA BASIMI: BİR DERLEME
Yazarlar: Hülya Çakmak , Cansu Ekin Gümüş
DOI: 10.46519/ij3dptdi.746389
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2039

3

0

2039

SÜS ELMASI (MALUS FLORIBUNDA) SUYUNUN KÖPÜK KURUMA DAVRANIŞI VE TOZ ÜRÜNÜN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20010
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 829

2

0

829

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.