avatar
Şebnem TAVMAN Prof. Dr. EGE UNIVERSITY
Yayın 8 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 11
8 Yayın
0 Hakemlik
11 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

EGE UNIVERSITY

Yayınlar

TAZE VE LİYOFİLİZE BOZA KULLANIMININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22024
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 323

0

323

0

525

0

966

GIDA ENDÜSTRİSİNDE EKSTRÜZYON TEKNOLOJİSİNİN KULLANIMI VE YAPILAN OPTİMİZASYON ÇALIŞMALARI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20036
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1708

0

1708

0

1098

Acı Biber Salçası Atıklarından Ultrason Destekli Ekstraksiyon İşlemiyle Karotenoid Ekstraksiyonu
Yazarlar: Merve CİVAN, Seher KUMCUOĞLU , Şebnem TAVMAN
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647717
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1525

0

1525

Glütensiz Ekmek Formülasyonlarında Nohut Unu Kullanımının Ekmeğin Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar: Damla BARIŞIK, Şebnem TAVMAN
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415652
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5759

0

5759

0

970

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

TAZE VE LİYOFİLİZE BOZA KULLANIMININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22024
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 323

1

0

323

1

0

966

2

0

1098

Acı Biber Salçası Atıklarından Ultrason Destekli Ekstraksiyon İşlemiyle Karotenoid Ekstraksiyonu
Yazarlar: Merve CİVAN, Seher KUMCUOĞLU , Şebnem TAVMAN
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647717
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1525

1

0

1525

Glütensiz Ekmek Formülasyonlarında Nohut Unu Kullanımının Ekmeğin Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar: Damla BARIŞIK, Şebnem TAVMAN
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415652
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5759

6

0

5759

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.