avatar
Şebnem Tavman Prof. Dr. EGE UNIVERSITY
Yayın 8 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 12
8 Yayın
0 Hakemlik
12 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

EGE UNIVERSITY

Yayınlar

TAZE VE LİYOFİLİZE BOZA KULLANIMININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22024
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 388

0

388

0

598

0

1195

GIDA ENDÜSTRİSİNDE EKSTRÜZYON TEKNOLOJİSİNİN KULLANIMI VE YAPILAN OPTİMİZASYON ÇALIŞMALARI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20036
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1817

0

1817

0

1186

Acı Biber Salçası Atıklarından Ultrason Destekli Ekstraksiyon İşlemiyle Karotenoid Ekstraksiyonu
Yazarlar: Merve Civan, Seher Kumcuoğlu , Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647717
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1634

0

1634

Glütensiz Ekmek Formülasyonlarında Nohut Unu Kullanımının Ekmeğin Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar: Damla Barışık, Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415652
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6245

0

6245

0

1007

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

TAZE VE LİYOFİLİZE BOZA KULLANIMININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22024
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 388

1

0

388

2

0

1195

2

0

1186

Acı Biber Salçası Atıklarından Ultrason Destekli Ekstraksiyon İşlemiyle Karotenoid Ekstraksiyonu
Yazarlar: Merve Civan, Seher Kumcuoğlu , Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647717
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1634

1

0

1634

Glütensiz Ekmek Formülasyonlarında Nohut Unu Kullanımının Ekmeğin Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar: Damla Barışık, Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415652
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6245

6

0

6245

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.