Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hilal Kılmanoğlu
Öğretim Görevlisi
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu
Yayınlar
Effect of melon seed powder on the quality characteristics of cupcakes
Yazarlar:
Meryem Akbaş
, Yıldız Ünlü,
Hilal Kılmanoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH23027
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
662
0
FAVORİ
662
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TAZE VE LİYOFİLİZE BOZA KULLANIMININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hilal Kılmanoğlu
, Meryem Akbaş,
Seher Kumcuoğlu
,
Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22024
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
445
0
FAVORİ
445
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
TAZE VE LİYOFİLİZE BOZA KULLANIMININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hilal Kılmanoğlu
, Meryem Akbaş,
Seher Kumcuoğlu
,
Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22024
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
445
1
ATIF
0
FAVORİ
445
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat