Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Seher Kumcuoğlu
Doç. Dr.
EGE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayın
6
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
7
6
Yayın
5
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayınlar
TAZE VE LİYOFİLİZE BOZA KULLANIMININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hilal Kılmanoğlu
, Meryem Akbaş,
Seher Kumcuoğlu
,
Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22024
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
445
0
FAVORİ
445
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TAVUK STERNUMUNDAN ENZİMATİK HİDROLİZASYON İLE GLİKOZAMİNOGLİKAN (GAG) ÜRETİMİ VE İŞLEM PARAMETRELERİNİN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Çise Karaman
,
Seher Kumcuoğlu
,
Sibel Kaya Bayram
,
Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22017
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
693
0
FAVORİ
693
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YUMURTA İKAMESİ OLARAK KULLANILAN ÇİYA VE KETEN TOHUMU JELİNİN PANKEK HAMURU REOLOJİSİ VE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Selen Erkoç
,
İpek Özcan
, Esra Özyiğit,
Seher Kumcuoğlu
,
Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21098
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1295
0
FAVORİ
1295
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI ORANLARDA MERCİMEK UNU VE PATATES NİŞASTASI İÇEREN KARIŞIMLARIN EKSTRÜDE ÇABUK ERİŞTE ÜRETİMİNDE KULLANIMININ İNCELENMESİ
Yazarlar: Merve Vatansever,
Burcu Tığa
,
Seher Kumcuoğlu
,
Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20041
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1312
0
FAVORİ
1312
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DİYET LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ GLUTENSİZ KEK HAMURLARININ YÜKSEK GENLİKLİ SALINIMLI KAYMA ANALİZİ (LAOS) İLE REOLOJİK KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Seher Kumcuoğlu
, Esra Özyiğit,
İsmail Eren
,
Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19131
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1275
0
FAVORİ
1275
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Acı Biber Salçası Atıklarından Ultrason Destekli Ekstraksiyon İşlemiyle Karotenoid Ekstraksiyonu
Yazarlar: Merve Civan,
Seher Kumcuoğlu
,
Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647717
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1707
0
FAVORİ
1707
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Gıda
Yayınlar
TAZE VE LİYOFİLİZE BOZA KULLANIMININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hilal Kılmanoğlu
, Meryem Akbaş,
Seher Kumcuoğlu
,
Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22024
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
445
1
ATIF
0
FAVORİ
445
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YUMURTA İKAMESİ OLARAK KULLANILAN ÇİYA VE KETEN TOHUMU JELİNİN PANKEK HAMURU REOLOJİSİ VE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Selen Erkoç
,
İpek Özcan
, Esra Özyiğit,
Seher Kumcuoğlu
,
Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21098
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1295
2
ATIF
0
FAVORİ
1295
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI ORANLARDA MERCİMEK UNU VE PATATES NİŞASTASI İÇEREN KARIŞIMLARIN EKSTRÜDE ÇABUK ERİŞTE ÜRETİMİNDE KULLANIMININ İNCELENMESİ
Yazarlar: Merve Vatansever,
Burcu Tığa
,
Seher Kumcuoğlu
,
Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20041
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1312
1
ATIF
0
FAVORİ
1312
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DİYET LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ GLUTENSİZ KEK HAMURLARININ YÜKSEK GENLİKLİ SALINIMLI KAYMA ANALİZİ (LAOS) İLE REOLOJİK KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Seher Kumcuoğlu
, Esra Özyiğit,
İsmail Eren
,
Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19131
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1275
2
ATIF
0
FAVORİ
1275
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Acı Biber Salçası Atıklarından Ultrason Destekli Ekstraksiyon İşlemiyle Karotenoid Ekstraksiyonu
Yazarlar: Merve Civan,
Seher Kumcuoğlu
,
Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647717
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1707
1
ATIF
0
FAVORİ
1707
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat