Seher KUMCUOĞLU Doç. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayın 6 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 1
6 Yayın
3 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.

Yayınlar

TAZE VE LİYOFİLİZE BOZA KULLANIMININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22024
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 166

0

ATIF

0

FAVORİ

166

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

255

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

679

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI ORANLARDA MERCİMEK UNU VE PATATES NİŞASTASI İÇEREN KARIŞIMLARIN EKSTRÜDE ÇABUK ERİŞTE ÜRETİMİNDE KULLANIMININ İNCELENMESİ
Yazarlar: Merve VATANSEVER, Burcu TIĞA , Seher KUMCUOĞLU , Şebnem TAVMAN
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20041
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 974

1

ATIF

0

FAVORİ

974

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

899

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Acı Biber Salçası Atıklarından Ultrason Destekli Ekstraksiyon İşlemiyle Karotenoid Ekstraksiyonu
Yazarlar: Merve CİVAN, Seher KUMCUOĞLU , Şebnem TAVMAN
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647717
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1220

0

ATIF

0

FAVORİ

1220

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.