Seher Kumcuoğlu profil resmi
Seher Kumcuoğlu Doç. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayın 6 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 7
6 Yayın
5 Hakemlik
7 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.

Yayınlar

TAZE VE LİYOFİLİZE BOZA KULLANIMININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22024
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 564

0

564

0

823

0

1561

0

1447

0

1407

Acı Biber Salçası Atıklarından Ultrason Destekli Ekstraksiyon İşlemiyle Karotenoid Ekstraksiyonu
Yazarlar: Merve Civan, Seher Kumcuoğlu , Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647717
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1921

0

1921

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

TAZE VE LİYOFİLİZE BOZA KULLANIMININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22024
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 564

1

0

564

2

0

1561

1

0

1447

2

0

1407

Acı Biber Salçası Atıklarından Ultrason Destekli Ekstraksiyon İşlemiyle Karotenoid Ekstraksiyonu
Yazarlar: Merve Civan, Seher Kumcuoğlu , Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647717
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1921

1

0

1921

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.