Loading [a11y]/accessibility-menu.js
avatar
Ayşe Merve Büyükyazı Yüksek Lisans EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın 1 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 1
1 Yayın
0 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

GIDA ENDÜSTRİSİNDE EKSTRÜZYON TEKNOLOJİSİNİN KULLANIMI VE YAPILAN OPTİMİZASYON ÇALIŞMALARI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20036
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2134

0

2134

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

GIDA ENDÜSTRİSİNDE EKSTRÜZYON TEKNOLOJİSİNİN KULLANIMI VE YAPILAN OPTİMİZASYON ÇALIŞMALARI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20036
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2134

1

0

2134

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.