Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Eylem Odabaş
Yüksek Lisans
hitit üniversitesi
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
3
3
Yayın
0
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0001-5034-1370
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
hitit üniversitesi
Yayınlar
MISIR PÜSKÜLÜ TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ GLUTENSİZ ERİŞTE ÜRETİMİ
Yazarlar:
Eylem Odabaş
,
Hülya Çakmak
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.1225197
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
371
0
FAVORİ
371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırık Leblebiden Elde Edilen Unun Glutensiz Erişte Üretiminde Değerlendirilmesi
Yazarlar: Merve Şahin,
Eylem Odabaş
,
Hülya Çakmak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.1053753
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
752
0
FAVORİ
752
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Analizlerinde Hasarsız Akustik Yöntemlerin Kullanımı
Yazarlar:
Eylem Odabaş
,
Hülya Çakmak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.812184
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
790
0
FAVORİ
790
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
MISIR PÜSKÜLÜ TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ GLUTENSİZ ERİŞTE ÜRETİMİ
Yazarlar:
Eylem Odabaş
,
Hülya Çakmak
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.1225197
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
371
1
ATIF
0
FAVORİ
371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırık Leblebiden Elde Edilen Unun Glutensiz Erişte Üretiminde Değerlendirilmesi
Yazarlar: Merve Şahin,
Eylem Odabaş
,
Hülya Çakmak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.1053753
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
752
1
ATIF
0
FAVORİ
752
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat