Volume: 10 Issue: 4, 12/1/12

Year: 2012

Research Article

 

2. Effect of Lentil Flour Addition on Physical and Sensory Properties of Stirred Yoghurt

 

3. Effect of Lentil Flour Addition on Physical and Sensory Properties of Stirred Yoghurt

 

4. Nitrate and Nitrite Contents of Baby Foods

 

5. Shelf Life of Anchovy Engraulis engrasicholus, L.1758 Patties Stored at 4°C

 

6. Afyonkarahisar’da Satılan Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi

 

7. Liyofilizasyonda Kullanılan Farklı Kriyoprotektantların Salmonella typhimurium Üzerine Etkisi

 

8. Ticari Çilek, Kayısı ve Vişne Reçellerinin Özellikleri

 

9. Selçuk Üniversitesi Öğrencilerinin Süt ve Fermente Süt Ürünleri Tüketim Alışkanlıkları

 

10. Üniversite Öğrencileri Arasında Günlük İyot Alımı ve Bilinci

 

11. Production and Quality Characteristics of “Doogh”

 

15. Fonksiyonel Gıda Olarak Yumurta: Bileşenleri ve Fonksiyonel Özellikleri

 

17. Keten Tohumunun Yapısındaki Fenolik Bileşikler

 

19. 2012’nin Ardından

Collection

 

13. Bazı Bitkisel Liflerin Gıda Emülsiyonları Üzerine Etkileri

 

14. Probiyotik Bakterilerin Düşük Sıcaklık Stresine Adaptasyonu

 

16. Teknolojik Açıdan Süt Ürünlerinde Laktoz Dönüşümleri ve İntoleransı

 

18. Gram-Pozitif Bakteriyosinlerin Genel Özellikleri ve Güncel Sınıflandırılması

Writing Rules

 

1. Akademik Gıda Dergisi Yazım Kuralları