Volume: 10 - Issue: 3

Year: 2012

Research Article

4. Farklı Domates Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri

5. Bazı Ticari Sıvı ve Katı Üzüm Pekmezlerinin Özellikleri

11. Bisküvinin Fonksiyonel Bileşenlerce Zenginleştirilmesi

12. Fonksiyonel Bir İçecek Olarak Şarap

13. Katı Faz Fermentasyon Yöntemi ile Enzim Üretimi

14. Gıdalara Bisfenol A BPA Migrasyonu ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri

15. Devekuşu Eti ve Özellikleri

16. Sert Kabuklu Meyvelerde Işın Uygulamaları

Collection

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).