Volume: 10 Issue: 3, 9/1/12

Year: 2012

Research Article

 

3. Turunçgil Ballarında Pestisit Kalıntı Düzeylerinin Belirlenmesi

 

4. Farklı Domates Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri

 

5. Bazı Ticari Sıvı ve Katı Üzüm Pekmezlerinin Özellikleri

 

7. Vakfıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanısı

 

8. Mikro Elementlerin Ayçiçeği Helianthus annuus L. Yağı Kalitesi Üzerine Etkisi

 

10. Ohmik Isıtmanın Gıdalardaki Enzimler ve C Vitamini Üzerine Etkisi

 

11. Bisküvinin Fonksiyonel Bileşenlerce Zenginleştirilmesi

 

12. Fonksiyonel Bir İçecek Olarak Şarap

 

13. Katı Faz Fermentasyon Yöntemi ile Enzim Üretimi

 

14. Gıdalara Bisfenol A BPA Migrasyonu ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri

 

15. Devekuşu Eti ve Özellikleri

 

16. Sert Kabuklu Meyvelerde Işın Uygulamaları

Collection

 

9. Çevre Dostu Bir Analiz Tekniği Olarak Misellar Sıvı Kromatografisi ve Gıda Analizlerinde Kullanımı