Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Bengünur Çorapcı
Doç. Dr.
SİNOP ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
Yayın
6
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
10
6
Yayın
2
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
0000-0002-1005-5406
56020473700
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Su Ürünleri Teknolojileri
Kurum
SİNOP ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Yetiştiricilik Balıklarının Tavsiye Edilen Besin Alımına Potansiyel Katkısı: Norveç Somonu ve Farklı Orijinli Büyük Gökkuşağı Alabalığına İlişkin Bir Vaka Çalışması
Yazarlar:
Demet Kocatepe
,
Bengünur Çorapcı
,
Can Altan
,
Bayram Köstekli
,
İrfan Keskin
,
Hülya Turan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1317839
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
361
1
ATIF
1
FAVORİ
361
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Yetiştiricilik Balıklarının Tavsiye Edilen Besin Alımına Potansiyel Katkısı: Norveç Somonu ve Farklı Orijinli Büyük Gökkuşağı Alabalığına İlişkin Bir Vaka Çalışması
Yazarlar:
Demet Kocatepe
,
Bengünur Çorapcı
,
Can Altan
,
Bayram Köstekli
,
İrfan Keskin
,
Hülya Turan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1317839
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
361
1
FAVORİ
361
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI PİŞİRME MATERYALLERİ İÇİNDE PİŞİRİLEN İSKORPİT BALIĞI (Scorpaena porcus, Linnaeus 1758) ETİNİN KALİTESİ
Yazarlar:
Bengunur Çorapcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21115
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
375
0
FAVORİ
375
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MODİFİYE ATMOSFER (MA) PAKETLENMİŞ KIRLANGIÇ (Chelidonichthys lucerna Linnaeus, 1758) SOTENİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Bengunur Çorapcı
,
Demet Kocatepe
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19093
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
822
0
FAVORİ
822
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÖN İŞLEMSİZ DONMUŞ DEPOLANAN (-22± 1 ºC) HAMSİ (Engraulis encrasicolus, Linnaeus 1758) VE PALAMUT (Sarda sarda, Bloch 1793) BALIKLARININ DUYUSAL, BESİNSEL, KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Bengunur Çorapcı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18068
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1898
0
FAVORİ
1898
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YENGEÇ, İSTAKOZ SURİMİ VE FÜME SOMON İLE HAZIRLANMIŞ MAKİZUŞİNİN 4 ±1°C’DE DUYUSAL, KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ
Yazarlar:
Bengünur Çorapçı
, Nilgün Güneri
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS16017
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3110
0
FAVORİ
3110
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4°C’de Depolanan Hamsi Balığı Engraulis engrasicholus, L.1758 Burgerlerin Raf Ömrü
Yazarlar: Nilgun Kaba, Şennan Yücel,
Bengunur Corapcı
, Ozgul Ozer, Kubra Eryasar
Yayın Bilgisi: 2012 ,
Akademik Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
473
0
FAVORİ
473
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Food and Health
Gıda
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Editörlük
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Mizanpaj Editörü
Kurul Üyeliği
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
Marine Science and Technology Bulletin
Yayınlar
Yetiştiricilik Balıklarının Tavsiye Edilen Besin Alımına Potansiyel Katkısı: Norveç Somonu ve Farklı Orijinli Büyük Gökkuşağı Alabalığına İlişkin Bir Vaka Çalışması
Yazarlar:
Demet Kocatepe
,
Bengünur Çorapcı
,
Can Altan
,
Bayram Köstekli
,
İrfan Keskin
,
Hülya Turan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1317839
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
361
1
ATIF
1
FAVORİ
361
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MODİFİYE ATMOSFER (MA) PAKETLENMİŞ KIRLANGIÇ (Chelidonichthys lucerna Linnaeus, 1758) SOTENİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Bengunur Çorapcı
,
Demet Kocatepe
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19093
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
822
2
ATIF
0
FAVORİ
822
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÖN İŞLEMSİZ DONMUŞ DEPOLANAN (-22± 1 ºC) HAMSİ (Engraulis encrasicolus, Linnaeus 1758) VE PALAMUT (Sarda sarda, Bloch 1793) BALIKLARININ DUYUSAL, BESİNSEL, KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Bengunur Çorapcı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18068
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1898
7
ATIF
0
FAVORİ
1898
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat