avatar
Bengünur Çorapcı Doç. Dr. SİNOP ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
Yayın 8 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 12 TR Dizin Atıf 2
8 Yayın
2 Hakemlik
12 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil) Su Ürünleri Teknolojileri dondurarak kurutma, nanoteknoloji

Kurum

SİNOP ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

605

0

1084

0

3540

4°C’de Depolanan Hamsi Balığı Engraulis engrasicholus, L.1758 Burgerlerin Raf Ömrü
Yazarlar: Nilgun Kaba, Şennan Yücel, Bengunur Corapcı , Ozgul Ozer, Kubra Eryasar
Yayın Bilgisi: 2012 , Akademik Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 700

0

700

Yayınlar

FARKLI PİŞİRME MATERYALLERİ İÇİNDE PİŞİRİLEN İSKORPİT BALIĞI (Scorpaena porcus, Linnaeus 1758) ETİNİN KALİTESİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21115
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 605

1

0

605

MODİFİYE ATMOSFER (MA) PAKETLENMİŞ KIRLANGIÇ (Chelidonichthys lucerna Linnaeus, 1758) SOTENİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19093
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1084

2

0

1084

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.