Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hülya Turan
Prof. Dr.
SİNOP ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
4
5
Yayın
2
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0002-2944-1032
57223679145
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Su Ürünleri Teknolojileri
Kurum
SİNOP ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Yetiştiricilik Balıklarının Tavsiye Edilen Besin Alımına Potansiyel Katkısı: Norveç Somonu ve Farklı Orijinli Büyük Gökkuşağı Alabalığına İlişkin Bir Vaka Çalışması
Yazarlar:
Demet Kocatepe
,
Bengünur Çorapcı
,
Can Altan
,
Bayram Köstekli
,
İrfan Keskin
,
Hülya Turan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1317839
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
377
1
ATIF
1
FAVORİ
377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Yetiştiricilik Balıklarının Tavsiye Edilen Besin Alımına Potansiyel Katkısı: Norveç Somonu ve Farklı Orijinli Büyük Gökkuşağı Alabalığına İlişkin Bir Vaka Çalışması
Yazarlar:
Demet Kocatepe
,
Bengünur Çorapcı
,
Can Altan
,
Bayram Köstekli
,
İrfan Keskin
,
Hülya Turan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1317839
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
377
1
FAVORİ
377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Atlantik Somonu (Salmo salar Linnaeus, 1758) Köftelerinin Fiziksel, Duyusal ve Besinsel Özellikleri Üzerine Mikrobiyal Transglutaminaz (MTGaz) Enziminin Etkisi
Yazarlar:
Can Okan Altan
,
Demet Kocatepe
,
Mehmet Sedat İpar
,
Bengünur Çorapçı
,
Bayram Köstekli
,
Hülya Turan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55507/gopzfd.1219841
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
593
0
FAVORİ
593
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Su Ürünleri İşleme Teknolojisinde Kullanımı Yasal Olan Gıda Katkı Maddelerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Demet Kocatepe
,
Hülya Turan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
International Journal of Eastern Mediterranean Agricultural Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5720
0
FAVORİ
5720
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Su Ürünleri Alerjisi
Yazarlar: Demet Kocatepe,
Hülya Turan
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5211
0
FAVORİ
5211
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MODİFİYE ATMOSFER PAKETLEME UYGULANAN MİDYELERİN (Mytilus galloprovincialis, Lamarck 1819) BUZDOLABI (4 ±2°C) KOŞULLARINDA RAF ÖMRÜNÜN TESPİTİ
Yazarlar:
Hülya Turan
, Rabiya Tuğba Onay
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15018
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2806
0
FAVORİ
2806
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
International Journal of Eastern Mediterranean Agricultural Research
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Editörlük
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Su Ürünleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Yetiştiricilik Balıklarının Tavsiye Edilen Besin Alımına Potansiyel Katkısı: Norveç Somonu ve Farklı Orijinli Büyük Gökkuşağı Alabalığına İlişkin Bir Vaka Çalışması
Yazarlar:
Demet Kocatepe
,
Bengünur Çorapcı
,
Can Altan
,
Bayram Köstekli
,
İrfan Keskin
,
Hülya Turan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1317839
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
377
1
ATIF
1
FAVORİ
377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Atlantik Somonu (Salmo salar Linnaeus, 1758) Köftelerinin Fiziksel, Duyusal ve Besinsel Özellikleri Üzerine Mikrobiyal Transglutaminaz (MTGaz) Enziminin Etkisi
Yazarlar:
Can Okan Altan
,
Demet Kocatepe
,
Mehmet Sedat İpar
,
Bengünur Çorapçı
,
Bayram Köstekli
,
Hülya Turan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55507/gopzfd.1219841
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
593
1
ATIF
0
FAVORİ
593
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat