Uzmanlık Alanları
Mutfak Kültürü
Tarım, Yiyecek ve İçeceğin Kültürel Çalışmaları
Mutfak Sanatları
Turizm
Aşçılık
Kültürel Miras Turizmi, Ziyaretçi ve İzleyici Çalışmaları
Sürdürülebilir Gastronomi
Gastronomi
Temel Mutfak Teknikleri
Yeme Davranışları
Fonksiyonel Gıdalar
Sürdürülebilir Turizm
Gastronomi Turizmi
Tüketici Davranışı
Gastronomik Trendler
Turizm Pazarlaması
Gıda Pazarlaması
Beslenme Eğitimi
Mutfak Planlama
Turizm Yönetimi
Gastronomi (Diğer)
Otel İşletmeciliği
Gıda Sürdürülebilirliği
Kurum
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ