Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gökhan Yılmaz
Doç. Dr.
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın
10
Hakemlik
57
CrossRef Atıf
59
TR Dizin Atıf
92
10
Yayın
57
Hakemlik
59
CrossRef Atıf
92
TR Dizin Atıf
0000-0002-8254-8955
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
Kurum
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Bireysel ve Davranışsal Faktörlerin Restoran Müşterilerinin Şikâyet Etme Niyetlerine Etkisi
Yazarlar:
Bahattin Özdemir
,
Gökhan Yılmaz
,
Osman Çalışkan
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.vol26iss171069
ATIF
3
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2738
3
ATIF
2
FAVORİ
2738
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi ve Turizm İlişkisi Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Gökhan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.335117
ATIF
15
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12944
15
ATIF
2
FAVORİ
12944
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Destinasyonlarında Restoran Biçimleşmeleri: Kapadokya Bölgesi Üzerine Nitel Bir Araştırma
Yazarlar:
Gökhan Yılmaz
,
Bahattin Özdemir
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.316075
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2499
5
ATIF
1
FAVORİ
2499
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULUSAL TURİZM KONGRELERİNDE GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ALANI İLE İLGİLİ YAYINLANAN BİLDİRİLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Gökhan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3110
0
ATIF
1
FAVORİ
3110
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Galata ve Pera Bölgesinde Otel İşletmeleri (1840-1895)
Yazarlar:
Ebru İçigen
,
Gökhan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.1325883
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
882
0
FAVORİ
882
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİZM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN KARAR VERME TARZLARI: BÖLÜMLER ARASINDA BİR KARŞILAŞTIRMA
Yazarlar:
Alaattin Başoda
,
Gökhan Yılmaz
,
Mehmet Sedat İpar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1364086
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
325
0
FAVORİ
325
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Restoranlarda Yiyecek İsrafının Belirleyicileri, Kaynakları ve Çıktılarına İlişkin Kavramsal Bir Model Önerisi
Yazarlar:
Gökhan Yılmaz
, Kerem Çırak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1093086
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
775
0
FAVORİ
775
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı Döneminde 1840-1923 Yılları Arasında Modern Anlamda Otel İşletmelerinin Gelişimi Üzerine Nitel Bir Araştırma
Yazarlar:
Ebru İçigen
,
Gökhan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4096
0
FAVORİ
4096
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Eğitiminin Ortaöğretim ve Yükseköğretim Düzeyinde Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Gökhan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2781
0
FAVORİ
2781
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Restoranlarda Bahşiş İle İlgili Yayınlanan Makalelerin Bibliyometrik Analizi
Yazarlar:
Gökhan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.335082
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7695
0
FAVORİ
7695
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi ve Turizm İlişkisi Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Gökhan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.335117
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12944
2
FAVORİ
12944
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Destinasyonlarında Restoran Biçimleşmeleri: Kapadokya Bölgesi Üzerine Nitel Bir Araştırma
Yazarlar:
Gökhan Yılmaz
,
Bahattin Özdemir
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.316075
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2499
1
FAVORİ
2499
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULUSAL TURİZM KONGRELERİNDE GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ALANI İLE İLGİLİ YAYINLANAN BİLDİRİLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Gökhan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3110
1
FAVORİ
3110
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bireysel ve Davranışsal Faktörlerin Restoran Müşterilerinin Şikâyet Etme Niyetlerine Etkisi
Yazarlar:
Bahattin Özdemir
,
Gökhan Yılmaz
,
Osman Çalışkan
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.vol26iss171069
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2738
2
FAVORİ
2738
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Editörlük
Journal of Applied Tourism Research
Editör
Journal of Hospitality and Tourism Issues
Alan Editörü , Editör Yardımcısı
Tourism and Recreation
Editör
Kurul Üyeliği
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Applied Tourism Research
Journal of Hospitality and Tourism Issues
Hakemlik
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Aydın Gastronomy
Bitlis Eren Sosyal Araştırmalar Dergisi
Edebiyat ve Beşeri Bilimler Dergisi
Erciyes Akademi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gastro-World
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Silk Road Tourism Research
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Kent Akademisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Restoranlarda Bahşiş İle İlgili Yayınlanan Makalelerin Bibliyometrik Analizi
Yazarlar:
Gökhan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.335082
ATIF
36
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7695
36
ATIF
0
FAVORİ
7695
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi ve Turizm İlişkisi Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Gökhan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.335117
ATIF
15
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12944
15
ATIF
2
FAVORİ
12944
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Destinasyonlarında Restoran Biçimleşmeleri: Kapadokya Bölgesi Üzerine Nitel Bir Araştırma
Yazarlar:
Gökhan Yılmaz
,
Bahattin Özdemir
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.316075
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2499
5
ATIF
1
FAVORİ
2499
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bireysel ve Davranışsal Faktörlerin Restoran Müşterilerinin Şikâyet Etme Niyetlerine Etkisi
Yazarlar:
Bahattin Özdemir
,
Gökhan Yılmaz
,
Osman Çalışkan
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.vol26iss171069
ATIF
3
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2738
3
ATIF
2
FAVORİ
2738
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat