Demet Kocatepe profil resmi
Demet Kocatepe Prof. Dr. SINOP UNIVERSITY, FACULTY OF AQUACULTURE
Yayın 12 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 62
12 Yayın
12 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
62 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil) Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

SINOP UNIVERSITY, FACULTY OF AQUACULTURE

Popüler Yayınları

Omega-6, Omega-3 Yağ Asitleri ve Balık
Yazarlar: Hülya Turan, İbrahim Erkoyuncu, Demet Kocatepe
Yayın Bilgisi: 2013 , Aquaculture Studies
DOI: 10.17693/yunusae.v2013i21905.235422
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 16620

0

2

16620

Yayınlar

Selenyum, Su Ürünleri ve Sağlık
Yazarlar: Demet Kocatepe , Derya Büyükkol, Gözde Öztürk
DOI: 10.33484/sinopfbd.879034
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1521

0

1521

Yeni bir Ürünün Fizikokimyasal Kompozisyonu ve Bazı Kalite Parametreleri: Tüketime Hazır Karides
Yazarlar: Asiye Eyuboğlu, Demet Kocatepe
Yayın Bilgisi: 2021 , Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.712345
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 768

0

768

Hastane çalışanlarının genetiği değiştirilmiş organizma (GDO), farkındalık düzeylerinin belirlenmesi: Sinop örneği
Yazarlar: Nazlı Söyler, Mehmet İpar, Demet Kocatepe
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH21001
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2936

0

2936

Consumer perceptions of food safety of fried mussel: Multiple correspondence analysis
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH20002
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2066

0

2066

0

826

Omega-6, Omega-3 Yağ Asitleri ve Balık
Yazarlar: Hülya Turan, İbrahim Erkoyuncu, Demet Kocatepe
Yayın Bilgisi: 2013 , Aquaculture Studies
DOI: 10.17693/yunusae.v2013i21905.235422
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 16620

2

16620

Yayınlar

Selenyum, Su Ürünleri ve Sağlık
Yazarlar: Demet Kocatepe , Derya Büyükkol, Gözde Öztürk
DOI: 10.33484/sinopfbd.879034
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1521

1

0

1521

Yeni bir Ürünün Fizikokimyasal Kompozisyonu ve Bazı Kalite Parametreleri: Tüketime Hazır Karides
Yazarlar: Asiye Eyuboğlu, Demet Kocatepe
Yayın Bilgisi: 2021 , Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.712345
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 768

2

0

768

2

0

826

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.