Cilt: 11 Sayı: 2, 1.06.2013

Yıl: 2013

Research Article

 

3. Domates Suyu Üretiminde Ilımlı Elektrik Uygulamasının Kullanımı: 2. Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi

 

5. Ticari Domates Salçalarının Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

 

8. Ayva Dilimlerinin Ozmotik Kurutulmasında Elektriksel ve Ultrasonik Ön İşlemlerin Etkileri

 

10. Radyo Frekans Isıtma Yöntemi ve Gıda İşlemede Kullanımı

 

11. Sous Vide Pişirme ve Et Teknolojisinde Uygulama Olanakları

 

14. Emülsiyonların Özellikleri ve Emülsifikasyon Koşullarının Aroma ve Yağların Mikroenkapsülasyonu Üzerine Etkisi

 

15. Bazı Özel Amaçlı Unların Kalite Özellikleri

 

16. Fonksiyonel Gıdalar ve Çilek

Collection

 

9. Effect of Food Processing on Flavanols

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

Akademik Gıda has been published by Sidas Medya Ltd. Sti. (Sidas Media Agency Advertisement Consultation Ltd.) since 2003.