Cilt: 11 Sayı: 3-4, 1.09.2013

Yıl: 2013

Research Article

 

1. Development of EPA-DHA Microcapsules Supplemented Probiotic Fermented Milk

 

3. Determination of Acrylamide Levels of Light Biscuit by LC-MS/MS

 

4. Valsli Kurutmayla Üretilen Havuç ve Balkabağı Suyu Tozlarının Kalite Özellikleri

 

6. Farklı Bölgelere Ait Ticari Şarapların Resveratrol İçerikleri

 

10. Probiyotik Bakterilerin Yüksek Sıcaklık Stresine Karşı Adaptasyon Mekanizmalar

Collection

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).