Cilt: 12 Sayı: 1, 1.03.2014

Yıl: 2014

Research Article

 

1. Effect of Roasting Process on Moisture Content and Colour of Polish Inshell Hazelnuts

 

2. Rheological Properties of Sübye, Traditional Beverage

 

5. Farklı Siyah Havuç Miktarlarının Şalgam Suyunun Bileşimine ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi

 

11. Obeziteyi Önleyen Gıda Bileşenleri

 

13. Mikroenkapsülasyon ve Süt Teknolojisindeki Yeri

Collection

 

9. Prevention from Iodine Deficiency Disorders and Iodine Analysis Methods in Food

 

16. Toplu Beslenme Sistemlerine Genel Bir Bakış

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).