BibTex RIS Kaynak Göster

Türkiye’de Kalifiye Gıda Mühendisleri Nasıl Yetiştirilecek?

Yıl 2011, Cilt: 9 Sayı: 4, 79 - 80, 01.08.2011

Öz

Türkiye’de Kalifiye Gıda Mühendisleri Nasıl Yetiştirilecek?

Yıl 2011, Cilt: 9 Sayı: 4, 79 - 80, 01.08.2011

Öz

Ülkemizde en çok sorgulanan hizmetlerin başında eğitim-öğretim hizmetleri gelmektedir. Ana sınıfından başlayarak doktora derecesi alınmasına kadar, eğitimin her aşaması çeşitli eksiklik ve hatalar nedeniyle hep eleştirilir ve çoğunluk tarafından kabul edilmemiş bir eğitim sistemimiz olduğu vurgulanır. Eğitim sistemi beğenilmeyince tabi ki onun ürünleri olan her alandaki mezunlar da beğenilmez. Bu yüzden “Bizim zamanımızda şöyleydi, bizim zamanımızda böyleydi…” diye başlayan ve bir türlü sonu gelmeyen eleştirel yaklaşımlar duyarız hep meslek çevrelerinde.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yazarlar

Ramazan Gökçe Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ağustos 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 2011 Cilt: 9 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Gökçe, R. (2011). Türkiye’de Kalifiye Gıda Mühendisleri Nasıl Yetiştirilecek?. Akademik Gıda, 9(4), 79-80.
AMA Gökçe R. Türkiye’de Kalifiye Gıda Mühendisleri Nasıl Yetiştirilecek?. Akademik Gıda. Ağustos 2011;9(4):79-80.
Chicago Gökçe, Ramazan. “Türkiye’de Kalifiye Gıda Mühendisleri Nasıl Yetiştirilecek?”. Akademik Gıda 9, sy. 4 (Ağustos 2011): 79-80.
EndNote Gökçe R (01 Ağustos 2011) Türkiye’de Kalifiye Gıda Mühendisleri Nasıl Yetiştirilecek?. Akademik Gıda 9 4 79–80.
IEEE R. Gökçe, “Türkiye’de Kalifiye Gıda Mühendisleri Nasıl Yetiştirilecek?”, Akademik Gıda, c. 9, sy. 4, ss. 79–80, 2011.
ISNAD Gökçe, Ramazan. “Türkiye’de Kalifiye Gıda Mühendisleri Nasıl Yetiştirilecek?”. Akademik Gıda 9/4 (Ağustos 2011), 79-80.
JAMA Gökçe R. Türkiye’de Kalifiye Gıda Mühendisleri Nasıl Yetiştirilecek?. Akademik Gıda. 2011;9:79–80.
MLA Gökçe, Ramazan. “Türkiye’de Kalifiye Gıda Mühendisleri Nasıl Yetiştirilecek?”. Akademik Gıda, c. 9, sy. 4, 2011, ss. 79-80.
Vancouver Gökçe R. Türkiye’de Kalifiye Gıda Mühendisleri Nasıl Yetiştirilecek?. Akademik Gıda. 2011;9(4):79-80.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).