Biyografi
BibTex RIS Kaynak Göster

Prof. Dr. Sıddık GÖNÇ Hocamızın Anısına

Yıl 2010, Cilt: 8 Sayı: 2, 0 - 0, 01.04.2010

Öz

Prof. Dr. Sıddık GÖNÇ Hocamızın Anısına

Yıl 2010, Cilt: 8 Sayı: 2, 0 - 0, 01.04.2010

Öz

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü’nün kurucu önderi Prof. Dr. Sıddık GÖNÇ’ü kaybetmenin büyük acısını yaşıyoruz. Hocamızın ani vefatı bölümümüz akademisyenleri, personeli ve öğrencileri olarak bizleri yasa boğmuş, Süt Teknolojisi camiası tarafından da derin bir üzüntü ile karşılanmıştır. Bilimsel çalışmaları ve idari görevleri ile uzun yıllar hizmet veren Prof. Dr. Sıddık GÖNÇ çalışkan ve disiplinli kişiliği ile her zaman ön planda olmuş, öğrencilerini mesleki alanda büyük bir özenle yetiştirmiş, onlara hayat tecrübeleri ile ilgili olarak da yol göstermiştir. Bilimsel çalışmalardaki engin bilgisi ve azmi ile bizlere daima ışık tutmuş, gerek derslerinde gerekse süt teknolojisi alanındaki çalışmalarında gösterdiği titizlik ve sorumlulukla örnek bir bilim insanı olmuştur

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular Gıda Mühendisliği
Bölüm Biography
Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 2010
Gönderilme Tarihi 1 Nisan 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 2010 Cilt: 8 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Prof. Dr. Sıddık GÖNÇ Hocamızın Anısına. (2010). Akademik Gıda, 8(2).
AMA Prof. Dr. Sıddık GÖNÇ Hocamızın Anısına. Akademik Gıda. Nisan 2010;8(2).
Chicago “Prof. Dr. Sıddık GÖNÇ Hocamızın Anısına”. Akademik Gıda 8, sy. 2 (Nisan 2010).
EndNote (01 Nisan 2010) Prof. Dr. Sıddık GÖNÇ Hocamızın Anısına. Akademik Gıda 8 2
IEEE “Prof. Dr. Sıddık GÖNÇ Hocamızın Anısına”, Akademik Gıda, c. 8, sy. 2, 2010.
ISNAD “Prof. Dr. Sıddık GÖNÇ Hocamızın Anısına”. Akademik Gıda 8/2 (Nisan 2010).
JAMA Prof. Dr. Sıddık GÖNÇ Hocamızın Anısına. Akademik Gıda. 2010;8.
MLA “Prof. Dr. Sıddık GÖNÇ Hocamızın Anısına”. Akademik Gıda, c. 8, sy. 2, 2010.
Vancouver Prof. Dr. Sıddık GÖNÇ Hocamızın Anısına. Akademik Gıda. 2010;8(2).

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).