Cilt: 8 Sayı: 2, 1.04.2010

Yıl: 2010

Research Article

 

2. Ozmotik Dehidrasyon Tekniğinin Sakız Kabağında Kullanımı

 

5. Et ve Et Ürünlerinde Kullanılan Paketleme Yöntemleri

 

6. Ağır Metal Toprak Kirliliğinin Gıda Zinciri ve Đnsan Sağlığına Etkisi

 

8. Saanen Keçisi Sütünün Genel Özellikleri

Collection

 

4. Yenilebilir Tohum Filizlerinin Mikrobiyal Güvenliği

Biography

Biyografi

1. Prof. Dr. Sıddık GÖNÇ Hocamızın Anısına

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

Akademik Gıda has been published by Sidas Medya Ltd. Sti. (Sidas Media Agency Advertisement Consultation Ltd.) since 2003.