Cilt: 8 Sayı: 4, 1.08.2010

Yıl: 2010

Research Article

 

1. Changes in Non-essential Element Concentrations during Torba Yoghurt Production

Konferans Bildirisi

2. Use of Gelatin, Pullulan, Lactose and Sucrose as Coating Material for Microencapsulation of Fish Oil by Freeze Drying

Konferans Bildirisi

7. Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu: Uygulanmak İçin Mi, Oyalanmak İçin Mi?

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

Akademik Gıda has been published by Sidas Medya Ltd. Sti. (Sidas Media Agency Advertisement Consultation Ltd.) since 2003.