BibTex RIS Kaynak Göster

Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı

Yıl 2006, Cilt: 4 Sayı: 4, 21 - 26, 01.08.2006

Öz

Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı

Yıl 2006, Cilt: 4 Sayı: 4, 21 - 26, 01.08.2006

Öz

Peynirlerde olgunlaşma dönemini kısaltmak amacıyla uygulanan yöntemlerden en çok kullanım alanı bulanlardan biri peynir sütüne veya pıhtıya enzim ilavesidir. Bu nedenle makalede çeşitli tip enzim kullanımının peynirlerde meydana getirdiği değişimler ve olgunlaştırmanın hızlandırılması amacıyla çeşitli tip peynirlerde kullanımı irdelenmiştir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yazarlar

Gülderen Oysun Bu kişi benim

A.demet Karaman Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ağustos 2006
Yayımlandığı Sayı Yıl 2006 Cilt: 4 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Oysun, G., & Karaman, A. (2006). Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı. Akademik Gıda, 4(4), 21-26.
AMA Oysun G, Karaman A. Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı. Akademik Gıda. Ağustos 2006;4(4):21-26.
Chicago Oysun, Gülderen, ve A.demet Karaman. “Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı”. Akademik Gıda 4, sy. 4 (Ağustos 2006): 21-26.
EndNote Oysun G, Karaman A (01 Ağustos 2006) Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı. Akademik Gıda 4 4 21–26.
IEEE G. Oysun ve A. Karaman, “Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı”, Akademik Gıda, c. 4, sy. 4, ss. 21–26, 2006.
ISNAD Oysun, Gülderen - Karaman, A.demet. “Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı”. Akademik Gıda 4/4 (Ağustos 2006), 21-26.
JAMA Oysun G, Karaman A. Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı. Akademik Gıda. 2006;4:21–26.
MLA Oysun, Gülderen ve A.demet Karaman. “Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı”. Akademik Gıda, c. 4, sy. 4, 2006, ss. 21-26.
Vancouver Oysun G, Karaman A. Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı. Akademik Gıda. 2006;4(4):21-6.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).