BibTex RIS Kaynak Göster

Zeytinyağı Kalitesini Nasıl İyileştirebiliriz ?

Yıl 2006, Cilt: 4 Sayı: 4, 41 - 42, 01.08.2006

Zeytinyağı Kalitesini Nasıl İyileştirebiliriz ?

Yıl 2006, Cilt: 4 Sayı: 4, 41 - 42, 01.08.2006
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yazarlar

Harun Dıraman Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ağustos 2006
Yayımlandığı Sayı Yıl 2006 Cilt: 4 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Dıraman, H. (2006). Zeytinyağı Kalitesini Nasıl İyileştirebiliriz ?. Akademik Gıda, 4(4), 41-42.
AMA Dıraman H. Zeytinyağı Kalitesini Nasıl İyileştirebiliriz ?. Akademik Gıda. Ağustos 2006;4(4):41-42.
Chicago Dıraman, Harun. “Zeytinyağı Kalitesini Nasıl İyileştirebiliriz ?”. Akademik Gıda 4, sy. 4 (Ağustos 2006): 41-42.
EndNote Dıraman H (01 Ağustos 2006) Zeytinyağı Kalitesini Nasıl İyileştirebiliriz ?. Akademik Gıda 4 4 41–42.
IEEE H. Dıraman, “Zeytinyağı Kalitesini Nasıl İyileştirebiliriz ?”, Akademik Gıda, c. 4, sy. 4, ss. 41–42, 2006.
ISNAD Dıraman, Harun. “Zeytinyağı Kalitesini Nasıl İyileştirebiliriz ?”. Akademik Gıda 4/4 (Ağustos 2006), 41-42.
JAMA Dıraman H. Zeytinyağı Kalitesini Nasıl İyileştirebiliriz ?. Akademik Gıda. 2006;4:41–42.
MLA Dıraman, Harun. “Zeytinyağı Kalitesini Nasıl İyileştirebiliriz ?”. Akademik Gıda, c. 4, sy. 4, 2006, ss. 41-42.
Vancouver Dıraman H. Zeytinyağı Kalitesini Nasıl İyileştirebiliriz ?. Akademik Gıda. 2006;4(4):41-2.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).