BibTex RIS Kaynak Göster

Kırmızı Et ve Paketleme

Yıl 2006, Cilt: 4 Sayı: 3, 3 - 5, 01.06.2006

Öz

Red meat is the most populer type of meat consumed worldwide. The contamination occuring from farm to table, it's public health aspect and economic impact will always be an area of interest to food hygienists. People were effected by social changes and these effected the way they protect red meat. None of these preservation methods were as profitable as packaging materials. These packaging materials vary due to the application type, material, and the product of concern. This rewiev underlines the importance of packaging materials in red meat industry

Kırmızı Et ve Paketleme

Yıl 2006, Cilt: 4 Sayı: 3, 3 - 5, 01.06.2006

Öz

Kırmızı et dünya çapında en fazla tüketilen et tipidir. Çiftlikten masaya kadar meydana gelen kontaminasyon ve kontaminasyonun halk sağlığı etkileri ile ekonomik boyutu her zaman gıda hijyenistlerinin ilgi alanı olmaya devam edecektir. İnsanlar, toplum hayatındaki sosyolojik değişimlerine paralel olarak kırmızı eti korumak için çeşitli önlemler almışlardır. Ancak bu yöntemlerden hiçbiri paketleme materyalleri kadar verimli olmamıştır. Paketleme materyalleri uygulama şekline, materyale ve uygulanacak ürüne göre değişkenlik göstermektedir. Bu derleme kırmızı et endüstrisinde paketleme materyallerinin teknolojik ve hijyenik boyutunu vurgulamaktadır

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yazarlar

F. Seda Bilir Ormancı Bu kişi benim

Ahmet Koluman Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2006
Yayımlandığı Sayı Yıl 2006 Cilt: 4 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Bilir Ormancı, F. S., & Koluman, A. (2006). Kırmızı Et ve Paketleme. Akademik Gıda, 4(3), 3-5.
AMA Bilir Ormancı FS, Koluman A. Kırmızı Et ve Paketleme. Akademik Gıda. Haziran 2006;4(3):3-5.
Chicago Bilir Ormancı, F. Seda, ve Ahmet Koluman. “Kırmızı Et Ve Paketleme”. Akademik Gıda 4, sy. 3 (Haziran 2006): 3-5.
EndNote Bilir Ormancı FS, Koluman A (01 Haziran 2006) Kırmızı Et ve Paketleme. Akademik Gıda 4 3 3–5.
IEEE F. S. Bilir Ormancı ve A. Koluman, “Kırmızı Et ve Paketleme”, Akademik Gıda, c. 4, sy. 3, ss. 3–5, 2006.
ISNAD Bilir Ormancı, F. Seda - Koluman, Ahmet. “Kırmızı Et Ve Paketleme”. Akademik Gıda 4/3 (Haziran 2006), 3-5.
JAMA Bilir Ormancı FS, Koluman A. Kırmızı Et ve Paketleme. Akademik Gıda. 2006;4:3–5.
MLA Bilir Ormancı, F. Seda ve Ahmet Koluman. “Kırmızı Et Ve Paketleme”. Akademik Gıda, c. 4, sy. 3, 2006, ss. 3-5.
Vancouver Bilir Ormancı FS, Koluman A. Kırmızı Et ve Paketleme. Akademik Gıda. 2006;4(3):3-5.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).