Cilt: 4 Sayı: 3, 1.06.2006

Yıl: 2006

Research Article

 

1. Kırmızı Et ve Paketleme

 

4. Lactobacillus acidophilus ve Bifidobakterlerin Özellikleri ve Süt Endüstrisinde Kullanımı

 

5. Keçi Sütü ve Terapötik Özellikleri

 

6. Akrilamid - Gıdalarda Oluşan Önemli Bir Kontaminant- I

 

8. Meyve ve Sebzelerin Kurutulması

 

10. Gıdaların Etiketlenmesi ve Çizgi Kod Sistemi BARKOD

 

11. Altın Damla

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

Akademik Gıda has been published by Sidas Medya Ltd. Sti. (Sidas Media Agency Advertisement Consultation Ltd.) since 2003.