BibTex RIS Kaynak Göster

Meyve ve Sebzelerin Kurutulması

Yıl 2006, Cilt: 4 Sayı: 3, 32 - 34, 01.06.2006

Meyve ve Sebzelerin Kurutulması

Yıl 2006, Cilt: 4 Sayı: 3, 32 - 34, 01.06.2006
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yazarlar

İnci Çınar Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2006
Yayımlandığı Sayı Yıl 2006 Cilt: 4 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Çınar, İ. (2006). Meyve ve Sebzelerin Kurutulması. Akademik Gıda, 4(3), 32-34.
AMA Çınar İ. Meyve ve Sebzelerin Kurutulması. Akademik Gıda. Haziran 2006;4(3):32-34.
Chicago Çınar, İnci. “Meyve Ve Sebzelerin Kurutulması”. Akademik Gıda 4, sy. 3 (Haziran 2006): 32-34.
EndNote Çınar İ (01 Haziran 2006) Meyve ve Sebzelerin Kurutulması. Akademik Gıda 4 3 32–34.
IEEE İ. Çınar, “Meyve ve Sebzelerin Kurutulması”, Akademik Gıda, c. 4, sy. 3, ss. 32–34, 2006.
ISNAD Çınar, İnci. “Meyve Ve Sebzelerin Kurutulması”. Akademik Gıda 4/3 (Haziran 2006), 32-34.
JAMA Çınar İ. Meyve ve Sebzelerin Kurutulması. Akademik Gıda. 2006;4:32–34.
MLA Çınar, İnci. “Meyve Ve Sebzelerin Kurutulması”. Akademik Gıda, c. 4, sy. 3, 2006, ss. 32-34.
Vancouver Çınar İ. Meyve ve Sebzelerin Kurutulması. Akademik Gıda. 2006;4(3):32-4.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).