BibTex RIS Kaynak Göster

Türkiye'de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi

Yıl 2006, Cilt: 4 Sayı: 3, 24 - 30, 01.06.2006

Türkiye'de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi

Yıl 2006, Cilt: 4 Sayı: 3, 24 - 30, 01.06.2006
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yazarlar

E.murat Aygün Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2006
Yayımlandığı Sayı Yıl 2006 Cilt: 4 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Aygün, E. (2006). Türkiye’de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi. Akademik Gıda, 4(3), 24-30.
AMA Aygün E. Türkiye’de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi. Akademik Gıda. Haziran 2006;4(3):24-30.
Chicago Aygün, E.murat. “Türkiye’de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi”. Akademik Gıda 4, sy. 3 (Haziran 2006): 24-30.
EndNote Aygün E (01 Haziran 2006) Türkiye’de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi. Akademik Gıda 4 3 24–30.
IEEE E. Aygün, “Türkiye’de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi”, Akademik Gıda, c. 4, sy. 3, ss. 24–30, 2006.
ISNAD Aygün, E.murat. “Türkiye’de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi”. Akademik Gıda 4/3 (Haziran 2006), 24-30.
JAMA Aygün E. Türkiye’de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi. Akademik Gıda. 2006;4:24–30.
MLA Aygün, E.murat. “Türkiye’de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi”. Akademik Gıda, c. 4, sy. 3, 2006, ss. 24-30.
Vancouver Aygün E. Türkiye’de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi. Akademik Gıda. 2006;4(3):24-30.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).