BibTex RIS Cite

Türkiye'de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi

Year 2006, Volume: 4 Issue: 3, 24 - 30, 01.06.2006

Türkiye'de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi

Year 2006, Volume: 4 Issue: 3, 24 - 30, 01.06.2006
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Research Article
Authors

E.murat Aygün This is me

Publication Date June 1, 2006
Published in Issue Year 2006 Volume: 4 Issue: 3

Cite

APA Aygün, E. (2006). Türkiye’de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi. Akademik Gıda, 4(3), 24-30.
AMA Aygün E. Türkiye’de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi. Akademik Gıda. June 2006;4(3):24-30.
Chicago Aygün, E.murat. “Türkiye’de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi”. Akademik Gıda 4, no. 3 (June 2006): 24-30.
EndNote Aygün E (June 1, 2006) Türkiye’de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi. Akademik Gıda 4 3 24–30.
IEEE E. Aygün, “Türkiye’de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi”, Akademik Gıda, vol. 4, no. 3, pp. 24–30, 2006.
ISNAD Aygün, E.murat. “Türkiye’de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi”. Akademik Gıda 4/3 (June 2006), 24-30.
JAMA Aygün E. Türkiye’de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi. Akademik Gıda. 2006;4:24–30.
MLA Aygün, E.murat. “Türkiye’de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi”. Akademik Gıda, vol. 4, no. 3, 2006, pp. 24-30.
Vancouver Aygün E. Türkiye’de Yerli İmalatı Olmayan Yabancı Orijinli Peynirlerin Üretilmesi Projesi. Akademik Gıda. 2006;4(3):24-30.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).