Cilt: 4 Sayı: 2, 1.04.2006

Yıl: 2006

Research Article

 

1. Farklı Keçi Irkı Sütlerinden Üretilen Probiyotik Ayranın Karakteristik Özellikleri

 

2. Eko-Teknolojik Yaklaşım İle Gıda Sanayi Atıklarında Enzim Uygulamaları

 

3. Scombroid Balık Zehirlenmesi

 

5. Biyojen Amin Analiz Yöntemleri

 

6. Süt Ve Ürünlerinde Aflatoksin M1 Ve Ülkemizdeki Durum

 

7. Toplu Yemek Üreticİsi İşletmelerdeki İşgörenlerin İş Doyumunun Değerlendirilmesi

 

8. Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması

 

9. Sütün Kontaminasyonunda Virüsler

 

10. İnsan Kaynakları Performans Yönetimi

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

Akademik Gıda has been published by Sidas Medya Ltd. Sti. (Sidas Media Agency Advertisement Consultation Ltd.) since 2003.