BibTex RIS Kaynak Göster

Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması

Yıl 2006, Cilt: 4 Sayı: 2, 38 - 39, 01.04.2006

Öz

Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması

Yıl 2006, Cilt: 4 Sayı: 2, 38 - 39, 01.04.2006

Öz

Çalışmada şarap üretimi yapan işletmeler için örnek HACCP planı önerilmiş, işlem aşamalarında tehlike analizleri yapılarak kritik kontrol noktaları belirlenerek, alınması gereken önleyici tedbirlerle düzeltici faaliyetler ortaya konulmuştur

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yazarlar

Bülent Ergönül Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 2006
Yayımlandığı Sayı Yıl 2006 Cilt: 4 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Ergönül, B. (2006). Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması. Akademik Gıda, 4(2), 38-39.
AMA Ergönül B. Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması. Akademik Gıda. Nisan 2006;4(2):38-39.
Chicago Ergönül, Bülent. “Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması”. Akademik Gıda 4, sy. 2 (Nisan 2006): 38-39.
EndNote Ergönül B (01 Nisan 2006) Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması. Akademik Gıda 4 2 38–39.
IEEE B. Ergönül, “Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması”, Akademik Gıda, c. 4, sy. 2, ss. 38–39, 2006.
ISNAD Ergönül, Bülent. “Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması”. Akademik Gıda 4/2 (Nisan 2006), 38-39.
JAMA Ergönül B. Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması. Akademik Gıda. 2006;4:38–39.
MLA Ergönül, Bülent. “Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması”. Akademik Gıda, c. 4, sy. 2, 2006, ss. 38-39.
Vancouver Ergönül B. Şarap Üretiminde Haccp Sisteminin Uygulanması. Akademik Gıda. 2006;4(2):38-9.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).