BibTex RIS Kaynak Göster

Sütün Kontaminasyonunda Virüsler

Yıl 2006, Cilt: 4 Sayı: 2, 40 - 41, 01.04.2006

Kaynakça

  • Anonymous, 1999. http://biolojidünyası.8m.net/virüsler
  • Kınık, Ö., Gönç, S., Akalın, S., 1998. Çiğ Sütte Patojen Mikroorganizmalar. Ege
  • Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü. E.Ü. Ziraat Fakültesi Yayınları No:527. Kraemer, J., 2002. Lebensmittel Mikrobiologie. Verlag Eugen Ulmer Stuttgart.
  • Metin, M.,2003. Süt Teknılojisi. Sütün Bileşimi ve İşlenmesi. E.Ü. Mühendislik
  • Fakültesi Yayınları No: 33. Ünlütürk, A., Turantaş, F., 1999. GIDA MİKROBİYOLOJİSİ. Mengi Tan Basımevi Çınarlı. Gıda v

Sütün Kontaminasyonunda Virüsler

Yıl 2006, Cilt: 4 Sayı: 2, 40 - 41, 01.04.2006

Kaynakça

  • Anonymous, 1999. http://biolojidünyası.8m.net/virüsler
  • Kınık, Ö., Gönç, S., Akalın, S., 1998. Çiğ Sütte Patojen Mikroorganizmalar. Ege
  • Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü. E.Ü. Ziraat Fakültesi Yayınları No:527. Kraemer, J., 2002. Lebensmittel Mikrobiologie. Verlag Eugen Ulmer Stuttgart.
  • Metin, M.,2003. Süt Teknılojisi. Sütün Bileşimi ve İşlenmesi. E.Ü. Mühendislik
  • Fakültesi Yayınları No: 33. Ünlütürk, A., Turantaş, F., 1999. GIDA MİKROBİYOLOJİSİ. Mengi Tan Basımevi Çınarlı. Gıda v
Toplam 5 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yazarlar

Gökhan Kavas Bu kişi benim

Özer Kınık Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 2006
Yayımlandığı Sayı Yıl 2006 Cilt: 4 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Kavas, G., & Kınık, Ö. (2006). Sütün Kontaminasyonunda Virüsler. Akademik Gıda, 4(2), 40-41.
AMA Kavas G, Kınık Ö. Sütün Kontaminasyonunda Virüsler. Akademik Gıda. Nisan 2006;4(2):40-41.
Chicago Kavas, Gökhan, ve Özer Kınık. “Sütün Kontaminasyonunda Virüsler”. Akademik Gıda 4, sy. 2 (Nisan 2006): 40-41.
EndNote Kavas G, Kınık Ö (01 Nisan 2006) Sütün Kontaminasyonunda Virüsler. Akademik Gıda 4 2 40–41.
IEEE G. Kavas ve Ö. Kınık, “Sütün Kontaminasyonunda Virüsler”, Akademik Gıda, c. 4, sy. 2, ss. 40–41, 2006.
ISNAD Kavas, Gökhan - Kınık, Özer. “Sütün Kontaminasyonunda Virüsler”. Akademik Gıda 4/2 (Nisan 2006), 40-41.
JAMA Kavas G, Kınık Ö. Sütün Kontaminasyonunda Virüsler. Akademik Gıda. 2006;4:40–41.
MLA Kavas, Gökhan ve Özer Kınık. “Sütün Kontaminasyonunda Virüsler”. Akademik Gıda, c. 4, sy. 2, 2006, ss. 40-41.
Vancouver Kavas G, Kınık Ö. Sütün Kontaminasyonunda Virüsler. Akademik Gıda. 2006;4(2):40-1.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).