Cilt: 3 Sayı: 4, 1.08.2005

Yıl: 2005

Research Article

 

1. Bilimsel Yayıncılık Üzerine Açık Tartışma

 

3. Şarapta Okratoksin

 

4. Gıdalarin Bozunma Kinetiği ve Raf Ömrü Tahminleme Modelleri

 

5. Haccp Model Application In The Production Of Canned Grapefruit Segment

 

6. Aroma Analizleri İçin Örnek Hazırlama Teknikleri

 

7. Magnezyum ve Sağlık:Süt ve Süt Ürünleri Perspektifi

 

8. Gıda Sanayinde Neden Haccp Uygulamaları

 

9. Organik Tarım

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

Akademik Gıda has been published by Sidas Medya Ltd. Sti. (Sidas Media Agency Advertisement Consultation Ltd.) since 2003.