BibTex RIS Kaynak Göster

Bilimsel Yayıncılık Üzerine Açık Tartışma

Yıl 2005, Cilt: 3 Sayı: 4, 5 - 6, 01.08.2005

Bilimsel Yayıncılık Üzerine Açık Tartışma

Yıl 2005, Cilt: 3 Sayı: 4, 5 - 6, 01.08.2005
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yazarlar

Giuliana Miglierini Bu kişi benim

Oğuz Gürsoy Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ağustos 2005
Yayımlandığı Sayı Yıl 2005 Cilt: 3 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Miglierini, G., & Gürsoy, O. (2005). Bilimsel Yayıncılık Üzerine Açık Tartışma. Akademik Gıda, 3(4), 5-6. https://doi.org/10.1136/bmj38359.695220.82]
AMA Miglierini G, Gürsoy O. Bilimsel Yayıncılık Üzerine Açık Tartışma. Akademik Gıda. Ağustos 2005;3(4):5-6. doi:10.1136/bmj38359.695220.82]
Chicago Miglierini, Giuliana, ve Oğuz Gürsoy. “Bilimsel Yayıncılık Üzerine Açık Tartışma”. Akademik Gıda 3, sy. 4 (Ağustos 2005): 5-6. https://doi.org/10.1136/bmj38359.695220.82].
EndNote Miglierini G, Gürsoy O (01 Ağustos 2005) Bilimsel Yayıncılık Üzerine Açık Tartışma. Akademik Gıda 3 4 5–6.
IEEE G. Miglierini ve O. Gürsoy, “Bilimsel Yayıncılık Üzerine Açık Tartışma”, Akademik Gıda, c. 3, sy. 4, ss. 5–6, 2005, doi: 10.1136/bmj38359.695220.82].
ISNAD Miglierini, Giuliana - Gürsoy, Oğuz. “Bilimsel Yayıncılık Üzerine Açık Tartışma”. Akademik Gıda 3/4 (Ağustos 2005), 5-6. https://doi.org/10.1136/bmj38359.695220.82].
JAMA Miglierini G, Gürsoy O. Bilimsel Yayıncılık Üzerine Açık Tartışma. Akademik Gıda. 2005;3:5–6.
MLA Miglierini, Giuliana ve Oğuz Gürsoy. “Bilimsel Yayıncılık Üzerine Açık Tartışma”. Akademik Gıda, c. 3, sy. 4, 2005, ss. 5-6, doi:10.1136/bmj38359.695220.82].
Vancouver Miglierini G, Gürsoy O. Bilimsel Yayıncılık Üzerine Açık Tartışma. Akademik Gıda. 2005;3(4):5-6.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).