Cilt: 3 Sayı: 3, 1.06.2005

Yıl: 2005

Research Article

 

1. Fermente Et Ürünlerinde Biyojen Aminler

 

4. Bir Gıda Kontaminantı: Bisphenol A

 

5. Besin Piramidleri

 

6. Probiyotikler ve Kalp-Damar Hastalıkları

 

7. Gıdaların Depolanma Koşullarının İçerdikleri Antioksidanlar Üzerine Etkileri

 

9. Türkiye'de Yaygın Olarak Üretilen Balların Bazı Belirleyici Özellikleri

 

10. Gıda Güvenliği Analiz Sistemleri

 

11. Müşteri İlişkileri Yönetimi

 

12. Hijyenik Paspaslar

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

Akademik Gıda has been published by Sidas Medya Ltd. Sti. (Sidas Media Agency Advertisement Consultation Ltd.) since 2003.