The features of the honeys commonly produced in Turkey which is among the most popular countries in the world in terms of either total bee colonies or annual yield of honey production, were investigated. In particular, pH value, total ash and electrical conductivity of honeydew honeys and multifloral honeys were found to be descriptive features .
Gerek toplam koloni sayısı gerekse bal üretimi açısından dünyada önemli ülkeler arasında bulunan Türkiye'de yaygın olarak üretilen salgı ve çiçek ballarının temel tanımlayıcı değerleri belirlenmiştir. Salgı ve çiçek ballarında özellikle pH değeri, toplam mineral madde ve elektriksel iletkenlik değerlerinin ayırt edici özellikler olduğu saptanmıştır
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Bölüm | Research Article |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 1 Haziran 2005 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 2005 Cilt: 3 Sayı: 3 |
Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).