BibTex RIS Kaynak Göster

Etlerin Ambalajlanması

Yıl 2004, Cilt: 2 Sayı: 6, 12 - 13, 01.12.2004

Etlerin Ambalajlanması

Yıl 2004, Cilt: 2 Sayı: 6, 12 - 13, 01.12.2004
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yazarlar

Mustafa Üçüncü Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 2 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Üçüncü, M. (2004). Etlerin Ambalajlanması. Akademik Gıda, 2(6), 12-13.
AMA Üçüncü M. Etlerin Ambalajlanması. Akademik Gıda. Aralık 2004;2(6):12-13.
Chicago Üçüncü, Mustafa. “Etlerin Ambalajlanması”. Akademik Gıda 2, sy. 6 (Aralık 2004): 12-13.
EndNote Üçüncü M (01 Aralık 2004) Etlerin Ambalajlanması. Akademik Gıda 2 6 12–13.
IEEE M. Üçüncü, “Etlerin Ambalajlanması”, Akademik Gıda, c. 2, sy. 6, ss. 12–13, 2004.
ISNAD Üçüncü, Mustafa. “Etlerin Ambalajlanması”. Akademik Gıda 2/6 (Aralık 2004), 12-13.
JAMA Üçüncü M. Etlerin Ambalajlanması. Akademik Gıda. 2004;2:12–13.
MLA Üçüncü, Mustafa. “Etlerin Ambalajlanması”. Akademik Gıda, c. 2, sy. 6, 2004, ss. 12-13.
Vancouver Üçüncü M. Etlerin Ambalajlanması. Akademik Gıda. 2004;2(6):12-3.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).