Cilt: 2 Sayı: 6, 1.12.2004

Yıl: 2004

Research Article

 

1. Gıda Sektöründe Hijyen

 

2. Et ve Et Ürünlerinde Tüketici Beğenisini Etkileyen Kalite Faktörleri

 

3. Karkaslarda Mikrobiyal Dekontaminayon

 

4. Etlerin Ambalajlanması

 

6. Farklı Sosyo Ekonomik Bölgedeki Öğrencilerin Süt ve Ürünlerine Karşı Alerjik Durumları

 

9. Süt Ürünleri Tüketimi ile Yumurtalık Kanseri İlişkisi

 

10. Zeytinyağı Aroma Kimyası ve Duyusal Değerlendirilmesi

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

Akademik Gıda has been published by Sidas Medya Ltd. Sti. (Sidas Media Agency Advertisement Consultation Ltd.) since 2003.