BibTex RIS Kaynak Göster

Et ve Et Ürünleri Kalitesinde Risk Yönetiminin Etkisi

Yıl 2004, Cilt: 2 Sayı: 6, 49 - 49, 01.12.2004

Et ve Et Ürünleri Kalitesinde Risk Yönetiminin Etkisi

Yıl 2004, Cilt: 2 Sayı: 6, 49 - 49, 01.12.2004
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 2 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Et ve Et Ürünleri Kalitesinde Risk Yönetiminin Etkisi. (2004). Akademik Gıda, 2(6), 49-49.
AMA Et ve Et Ürünleri Kalitesinde Risk Yönetiminin Etkisi. Akademik Gıda. Aralık 2004;2(6):49-49.
Chicago “Et Ve Et Ürünleri Kalitesinde Risk Yönetiminin Etkisi”. Akademik Gıda 2, sy. 6 (Aralık 2004): 49-49.
EndNote (01 Aralık 2004) Et ve Et Ürünleri Kalitesinde Risk Yönetiminin Etkisi. Akademik Gıda 2 6 49–49.
IEEE “Et ve Et Ürünleri Kalitesinde Risk Yönetiminin Etkisi”, Akademik Gıda, c. 2, sy. 6, ss. 49–49, 2004.
ISNAD “Et Ve Et Ürünleri Kalitesinde Risk Yönetiminin Etkisi”. Akademik Gıda 2/6 (Aralık 2004), 49-49.
JAMA Et ve Et Ürünleri Kalitesinde Risk Yönetiminin Etkisi. Akademik Gıda. 2004;2:49–49.
MLA “Et Ve Et Ürünleri Kalitesinde Risk Yönetiminin Etkisi”. Akademik Gıda, c. 2, sy. 6, 2004, ss. 49-49.
Vancouver Et ve Et Ürünleri Kalitesinde Risk Yönetiminin Etkisi. Akademik Gıda. 2004;2(6):49-.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).