BibTex RIS Kaynak Göster

Altı Sigma Vizyonu , Toplam Kalite Yönetimi Sistemi , Gıda ve Diğer Sanayilerdeki Uygulamaları

Yıl 2004, Cilt: 2 Sayı: 6, 33 - 38, 01.12.2004

Kaynakça

  • A n o n y m o u s , 2 0 0 4 . , 2 0 0 4 . 6 S i g m a N e d i r ? 8. Kasa,H.,2004. Vizyoner Açılımlar TKY ve Altı Sigma Buluşması. http://www.kalder.org.tr/preview_content.asp?contID=719&te mpID=1&regID=2
  • Kerman,M.,1997.İmalat Alanında 6 Sigma Uygulamaları. Kalder
  • Tüsiad 6.Ulusal Kalite Kongresi.Tebliğler ve Özgeçmişler.45-52
  • İlişkisi Nedir? Önce Kalite.Nisan.18-24
  • Argüden,Y.,2002.Altı Sigma ve TKY.Kalde Forum. Temmuz- Ağustos-Eylül,6-7
  • Duman,G.,2004. Six Sigma Vizyonu. http:///www.geocities.com/akircali/yazılar/sixsigma.html
  • Duman,G.,1998.TEI 6 Sigma Yönetimi. Kalder-Tüsiad 7.Ulusal
  • Kalite Kongresi.Tebliğler ve Özgeçmişler.665-668. Karaali,A.,1998.Gıda Sektöründe Kalite Uygulamaları. Kalder
  • Tüsiad 7.Ulusal Kalite Kongresi.Tebliğler ve Özgeçmişler.871- Mehtap,A.,2004. 6 Sigma. http://www.destekdan.com./bilgi/6%20sigma.htm
  • Oral,K.,2004.Altı Sigma ve Toplam Kalite Yönetimi. http://www.altısigma.com

Altı Sigma Vizyonu , Toplam Kalite Yönetimi Sistemi , Gıda ve Diğer Sanayilerdeki Uygulamaları

Yıl 2004, Cilt: 2 Sayı: 6, 33 - 38, 01.12.2004

Kaynakça

  • A n o n y m o u s , 2 0 0 4 . , 2 0 0 4 . 6 S i g m a N e d i r ? 8. Kasa,H.,2004. Vizyoner Açılımlar TKY ve Altı Sigma Buluşması. http://www.kalder.org.tr/preview_content.asp?contID=719&te mpID=1&regID=2
  • Kerman,M.,1997.İmalat Alanında 6 Sigma Uygulamaları. Kalder
  • Tüsiad 6.Ulusal Kalite Kongresi.Tebliğler ve Özgeçmişler.45-52
  • İlişkisi Nedir? Önce Kalite.Nisan.18-24
  • Argüden,Y.,2002.Altı Sigma ve TKY.Kalde Forum. Temmuz- Ağustos-Eylül,6-7
  • Duman,G.,2004. Six Sigma Vizyonu. http:///www.geocities.com/akircali/yazılar/sixsigma.html
  • Duman,G.,1998.TEI 6 Sigma Yönetimi. Kalder-Tüsiad 7.Ulusal
  • Kalite Kongresi.Tebliğler ve Özgeçmişler.665-668. Karaali,A.,1998.Gıda Sektöründe Kalite Uygulamaları. Kalder
  • Tüsiad 7.Ulusal Kalite Kongresi.Tebliğler ve Özgeçmişler.871- Mehtap,A.,2004. 6 Sigma. http://www.destekdan.com./bilgi/6%20sigma.htm
  • Oral,K.,2004.Altı Sigma ve Toplam Kalite Yönetimi. http://www.altısigma.com
Toplam 10 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yazarlar

A.demet Karaman Bu kişi benim

Özer Kınık Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 2 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Karaman, A., & Kınık, Ö. (2004). Altı Sigma Vizyonu , Toplam Kalite Yönetimi Sistemi , Gıda ve Diğer Sanayilerdeki Uygulamaları. Akademik Gıda, 2(6), 33-38.
AMA Karaman A, Kınık Ö. Altı Sigma Vizyonu , Toplam Kalite Yönetimi Sistemi , Gıda ve Diğer Sanayilerdeki Uygulamaları. Akademik Gıda. Aralık 2004;2(6):33-38.
Chicago Karaman, A.demet, ve Özer Kınık. “Altı Sigma Vizyonu , Toplam Kalite Yönetimi Sistemi , Gıda Ve Diğer Sanayilerdeki Uygulamaları”. Akademik Gıda 2, sy. 6 (Aralık 2004): 33-38.
EndNote Karaman A, Kınık Ö (01 Aralık 2004) Altı Sigma Vizyonu , Toplam Kalite Yönetimi Sistemi , Gıda ve Diğer Sanayilerdeki Uygulamaları. Akademik Gıda 2 6 33–38.
IEEE A. Karaman ve Ö. Kınık, “Altı Sigma Vizyonu , Toplam Kalite Yönetimi Sistemi , Gıda ve Diğer Sanayilerdeki Uygulamaları”, Akademik Gıda, c. 2, sy. 6, ss. 33–38, 2004.
ISNAD Karaman, A.demet - Kınık, Özer. “Altı Sigma Vizyonu , Toplam Kalite Yönetimi Sistemi , Gıda Ve Diğer Sanayilerdeki Uygulamaları”. Akademik Gıda 2/6 (Aralık 2004), 33-38.
JAMA Karaman A, Kınık Ö. Altı Sigma Vizyonu , Toplam Kalite Yönetimi Sistemi , Gıda ve Diğer Sanayilerdeki Uygulamaları. Akademik Gıda. 2004;2:33–38.
MLA Karaman, A.demet ve Özer Kınık. “Altı Sigma Vizyonu , Toplam Kalite Yönetimi Sistemi , Gıda Ve Diğer Sanayilerdeki Uygulamaları”. Akademik Gıda, c. 2, sy. 6, 2004, ss. 33-38.
Vancouver Karaman A, Kınık Ö. Altı Sigma Vizyonu , Toplam Kalite Yönetimi Sistemi , Gıda ve Diğer Sanayilerdeki Uygulamaları. Akademik Gıda. 2004;2(6):33-8.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).